Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť vydřela tři body ve Štěpánově


Branky


0

Domácí Štěpánov se dostal proti favoritovi rychle do vedení zásluhou Veselského. Nadějné vedení se domácím nepodařilo do koncem poločasu udržet, když těsně před odchodem do kabin srovnal Petr Kučera. O zisku dalších tří bodů pro vedoucí tým tabulky rozhodl čtvrthodinu před koncem Vojtěch Rybníček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Podrobnosti připravujeme.

Vojtěch Rybníček zařídil hostům tři body



Ohlasy k zápasu



FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Petr Kylíšek - trenér: Vydřené vítězství. Štěpánov byl jednoznačně nejtěžší podzimní soupeř. Měli jsme na těžkém terénu problémy s kombinaci a důrazem soupeře. Štěpánovu pomohl rychlý gól v první minutě a pak se stáhl do defenzívy a my museli dobývat. Naštěstí jsme výsledek otočili a mohli přidat i další branky ze samostatných úniků. V závěru nás podržel gólman Pokorný dvěma výbornými zákroky.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
V. Dudák [-] - D. Fiala [-] , O. Hrubeš [-] , V. Kutnyk [-] , M. Novák [-] - T. Samek [-] , T. Richter [-] (46. D. Kintr [-] ) , O. Denysiuk [-] , V. Kovalchuk [-] - J. Šikula [-] (77. R. Jílek [-] ) , J. Veselský [-] -

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
L. Pokorný [-] - J. Heres [-] , J. Tržil [-] , T. Tržil [-] (22. P. Kurtin [-] ) , V. Rous [-] - R. Durajka [-] , M. Šimončič [-] , P. Čermák [-] , M. Preisner [-] (65. Z. Jonák [-] ) - P. Kučera [-] , V. Rybníček [-] (89. M. Anna [-] )

Hráči zápasu: J. Veselský - R. Durajka , P. Čermák , L. Pokorný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - BENEŠ Jiří, STEHLÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.