3:1
(3:0)
79. M. Máca
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:30

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice dokázala doma porazit Třebelovice


Branky


0

Domácí Roman Šikula dokázal během první půle nasázet tři branky a nasměroval tak domácí k zisku důležitých tří bodů v duelu týmů ze spodní části tabulky. Hosté tak odjížděli na dlouhou cestu domů bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roman Šikula dokázal vstřelit hattrick

Už před zápasem bylo jasné, že na tomto nepřipraveném terénu to nebude mít s fotbalem nic společného.

 

Od začátku se hrál vyrovnaný fotbal na obou stranách. Oba týmy na složitém terénu využívaly pouze nákopů a dlouhých autů. Hosté měli mírnější územní převahu, ale do výrazné gólové šance se nedostali. Branky se diváci dočkali v 21. minutě hry, kdy se po dlouhém autovém vhazování na velkém vápnu uvolnil domácí Roman Šikula a parádní ranou otevřel skóre zápasu. I po první brance se hrál fotbal spíše ve středu hřiště bez výrazných šancí. Dvě rány pro hosty z Třebelovic přišly těsně před pauzou, kdy domácí Šikula završil hattrick a dal domácím klid na kopačky.

Hosté snížili až v závěru, body zůstaly v Nedvědici

Třebelovice ve druhé půli zlepšily pohyb a zatlačily domácí hráče před svoji branku, kteří spoléhali pouze na rychlé protiútoky. Snížit v 60. minutě mohl po dlouhém pasu hostující kapitán Máca, ale domácí brankář Tužinský vytěsnil ránu na spojnici. Alespoň čestné branky se hosté dočkali deset minut před koncem utkání, kdy Marek Máca v samostatném úniku obstřelil brankáře – 3:1. Na víc už se domácí ani hosté v tomto utkání nezmohli a tak důležité tři body zůstaly Nedvědicím.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Radek Šikola - trenér: V jedenáctém kole jsme přivítali na našem hřišti fotbalisty z Třebelovic. Jednalo se o utkání pravdy, protože náš soupeř měl stejný počet bodů jako my. K utkání jsme přistoupili velice zodpovědně a se zajištěné obrany se nám již v prvním poločase podařilo přehrát soupeře třemi vstřelenými brankami. V druhém poločase se zápas pouze dohrával a hosté jedenáct minut před koncem snížili na konečných 3:1. Chtěl bych poděkovat všem hráčům za odvedený výkon. Hráčem utkání se stal Roman Šikula, kterému se podařilo vstřelit hattrick.

TJ Třebelovice
Marek Máca: Nechceme se vymlouvat na kvalitu trávníku ani zranění, prostě jsme tento zápas nezvládli jako tým. Bez nasazení a především důrazu v této soutěži těžko obstojíme. Asi si stále vybíráme nováčkovskou daň. Příští týden nás doma čeká zápas podzimu s Hartvíkovicemi. Musíme se dát přes týden nějak dohromady a v neděli nic než výhru nebrat.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - R. Krejčí [-] , D. Bracek [-] (80. M. Škvařil [-] ) , V. Šikula [-] (65. F. Škutchan [-] ) , M. Havlíček [-] , P. Havíř [-] (53. J. Burýšek [-] ) , R. Šikula [-] , V. Štefka [-] , L. Jirásek [-] , D. Mareš [-] , J. Veselský [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - M. Máca [-] , R. Jurka [-] (86. M. Kabelka [-] ) , J. Jurka [-] , P. Sedlák [-] , S. Michal [-] , M. Čurda [-] , J. Krula [-] , V. Kotačka [-] , P. Bílý [-] (31. K. Kapko [-] ) , J. Čurda [-]

ŽK: 41. M. Havlíček , 48. J. Veselský , 75. R. Šikula , 83. D. Mareš - 56. K. Kapko .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUCHYŇA Viktor - MASOPUST Václav, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.