Radešínka si v Křoví pořádně zastřílela


Branky


0

Domácí fotbalisté po prvním poločase drželi naději na zisk bodů. Po obrátce ovšem hosté vstřelili tři rychlé branky, byl vyloučen domácí Lukáš Němec a konečné skóre se zastavilo na potupné desítce. Nejvíce vidět byl útočník Ivo Plhal, který vsřelil dva hattricky, jeden si připsal Miroslav Pekárek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté odcházeli do kabin spokojenější

V prvním poločase se hrál oboustraně pohledný fotbal. Po čtvrhodině hry se jako první prosadil hostující Michal Šacl - 0:1. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat a ve 23. minutě branku vstřelil domácí Robin Roštinský - 1:1. O pět minut později si vzal své úvodní slovo v zápase hostující útočník Ivo Plhal a opět vrátil hosty do vedení. Stejný hráč v 36. minutě zvýšil na 1:3. Do poločasu se domácím povedlo vrátit do zápasu zásluhou Martina Kaliny. Do šaten tedy odcházeli o jednu branku spokojenější hosté.

Ivo Plhal završil druhý hattrick

Domácí vstoupili do druhé půle odhodlaní s výsledkem něco udělat. Jejich veškeré snahy ale zmrazil hostující Miroslav Pekárek, který během deseti minut vstřelil hattrick a definitivně tak rozhodl o zápase. Zmar domácích podtrhl vyloučením Lukáš Němec, který po druhé žluté zamířil předčasně do sprch. Robin Roštinský snížil v 58. minutě na 3:6, ale to bylo ze strany domácích vše. Slovo si vzal tedy hostující střelec Ivo Plhal, který dokázal do konce utkání vstřelit další čtyři branky a završil tak skóre utkání na drtivých 3:10 z pohledu domácích. Ivo Plhal v zápase nastřílel celkem šest branek.

Křoví se pokusí svoji nepříznivou sérii přetrhnout v domácím prostředí v derby s béčkem Velké Bíteše. Hráči Radešínky na svém hřišti přivítají v tabulce druhé Dukovany.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla - asistent trenéra: První půle byla celkem slušná. Svratka podala výborný výkon, hrála s chutí, ale my jsme se jí dokázali vyrovnat. Do druhého dějství jsme nastupovali za nepříznivého stavu 2:3, ale chtěli jsme se o výsledek porvat. Bohužel jsme během deseti minut hned třikrát inkasovali a bylo po zápase. Vyloučení Lukáše Němce náš zmar jen podtrhlo. Pak už to byla pouze otázka výše skóre.

FK TJ Radešínská Svratka
Michal Strachoň: Po celý zápas jsme měli převahu, kterou jsme pořádně zúročili až ve druhé půli. Po našich brankách v úvodu druhé půle a vyloučení hráče domácích bylo rozhodnuto.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: BÍLEK Zdeněk - MIČKA Adam, KŘÍŽ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.