Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:30

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

3.5

Nápoje

6.0

Jídlo

4.0

Hrací plocha

1.5

Zázemí

2.5

Moravec se rozešel s Rapoticemi remízou


Branky


54. T. Toufar - 12. M. Laš
0

Zápas byl dodatečně kontumován ve prospěch domácích z důvodu neoprávněného startu hráče na straně hostujících Rapotic.

 

V duelu dvou celků atakujících stupně vítězů se zrodila remíza. Domácí byli po celý zápas aktivnější, ale kvalitní defenzíva hostů jim více než vyrovnání neumožnila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení zásluhou Laše

Na těžkém terénu se nehrál v první půli vůbec pohledný fotbal. Domácí si vypracovali první vážnější příležitost ve 3. minutě, Juračka přihrávkou našel naběhnutého Františka Kováře, který střelou podél brankáře zamířil těsně vedle. Udeřilo tak na druhé straně. V 11. minutě vrátil přetažený rohový kop Petr Matoušek na malé vápno, kde se dokázal prosadit hostující kapitán Milan Laš - 0:1. Od této chvíle obě družstva především nakopávali dlouhé míče, které dokázali úspěšně odvracet oba dirigenti obran - domácí Tomáš Toufar a hostující Milan Laš. V 18. minutě po pěkné kombinaci střílel nad domácí František Kovář. Stejný hráč o chvíli později zamířil těsně vedle po přihrávce Juračky. Do konce první půle byli domácí aktivnějším týmem, ale nedařila se jim kombinace a žádnou výraznější příležitost na vyrovnání si již nepřipravili. Do šaten tedy odcházeli spokojenější hosté.

Domácí dokázali pouze vyrovnat

Do druhé půle domácí ještě přidali na obrátkách, hosté zavřeli své velké vápno a hrozili pouze z rychlých nákopů brankáře Laše na útočníky. Zasloužené vyrovnání přišlo v 54. minutě. Juračkův centr z přímého kopu z pravé strany přiklepl Kudiovský k Červinkovi, jehož střelu obrana hostů zblokovala pouze k Tomáši Toufarovi, který zamířil přesně k pravé tyči - 1:1. O chvíli později Juračka na velkém vápně přiklepl Slavíčkovi, jehož dobře mířenou ránu s námahou vyrazil Tomáš Laš na rohový kop. V 60. minutě se krásně uvolnil do vápna Kudiovský, přihrávkou pod sebe vybídl Černého, proti střele výborně vyběhl brankář Laš a vyrazil míč ke Kovářovi, jehož střelu vyhlavičkoval hostující obránce na brankové čáře. V 73. minutě Červinkovu střelu z velkého vápna dokázal vyrazit výborně chytající Laš. V 82. minutě potáhl střídající Broža míč po pravé straně, zakončující Juračka ale bránu o metr přestřelil. Další příležitost na rozhodnutí měl v 86. minutě po centru Kováře domácí Černý, ale hlavou zamířil pouze do boční sítě. V závěru utkání ještě viděl hostující Tomáš Švarc druhou žlutou kartu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Moravec
Lukáš Broža: Body jsme dnes ztratili nepovedenou první půlí. V druhém poločase jsme zatlačili hosty do vápna, zaslouženě vyrovnali, ale další branku jsme již přidat nedokázali.




Počet diváků: 105.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.