1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 10:15

10.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Schlimbach zajistil domácím všechny tři body


Branky


0

Postavení v tabulce velelo domácím v dnešním utkání jediné – vyhrát. Hosté jsou naopak v letošním ročníku nečekanou „štikou“ divize. Ani v dnešním zápase na horké půdě nebyly bez šancí na bodový zisk. Ale neproměněmá penalta zcela určila ráz zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovalo se, ale góly žádné

Hosté začali sebevědomě. V úvodních osmi minutách přežili domácí bez gólové újmy tři šance. V té největší minula hlavička Adamíka v 5. minutě jen o pověstný chlup pravou tyč už bezmocného Kaliny v brance.

 

Skóre se neměnilo ani po střelách Rubého ve 22. a Hartmanna ve 24. minutě. Čisté konto udržel brankář Kalina i ve 28. minutě, když brejk Rubého a Foitzika skončil jen rohovým kopem.

 

 

Domácí Škoda prověřil ve 36. minutě kvality gólmana Kolenka, ale ten jeho jedovku přilepil do svých rukavic. Branka domácích přežila z nadějné pozice i přímý kop hostů, střelu Rubého tečovala zeď domácích na rohový kop.

Neproměněná penalta nastartovala SADY

Domácí kustod o poločasové přestávce dobře „přebrousil“ kopačky domácích. Vzájemné souboje hráčů na trávníku byly na ostří nože.  Výsledek nedal na sebe dlouho čekat.

 

Po zákroku na Adamíka se v 52. minutě kopala penalta. Hostující Býma však tuto super výhodu bohužel nevyužil, Kalina v brance se stal domácím hrdinou zápasu.

 

Misky vah se začaly postupem času naklánět na stranu Nových Sadů.

 

V 53. minutě se červenal Schlimbach, který z vyložené pozice branku netrefil.

 

58. minuta celou obranou hostů prošel Kopp, ale Kryl ani z jednoho metru odrytý, pravý kout branky netrefil.

 

V 67. minutě připravil brankář Kolenko o gólovou radost výtečným zákrokem Dvorského po jeho nevídané dělovce. Domácí dokazovali, proč jim letos patří umístění v suterénu tabulky. V 67. minutě Režný tak dlouho seřizoval mušku, až místo branky trefil jenom levou tyč.

 

Další vývoj zápasu ovlivnila 68. minuta, když v souboji o míč byl tvrdě zasažen hostující špílmachr Rubý.

 

Než se po ošetření vrátil do hry, musel si brankář Kolenko ještě poradit s gólovou střelou Schlimbacha v 72. minutě.

 

Domácí se neradovali z gólu ani v 81. minutě, když Škoda zbrkle zahodil stoprocentní loženku. Závěr zápasu hosté nezvládli. Nakopnutý Rubý odstoupil v 86. minutě. Než hosté zformovali své řady, bylo zle.

 

V 89. minutě rozehrál domácí Andreev akci, z pravé strany našel centr Koppa hlavu zcela nekrytého Schlimbacha a jeho hlavička skončila v brance hostů. 1:0. Gejzír radosti tryskal z domácích silněji než ze známé kašny na Olomouckém náměstí!

 

 

Hostům tak v hodině dvanácté proklouzla mezi prsty vidina bodového zisku. Domácí si naopak připsali na své konto veledůležité body, které je katapultovaly z posledního místa divizní tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FK Nové Sady
Trenér, Karel Trnečka: Nezačali jsme zápas dobře. Respekt z hostů byl v prvním poločase patrný. Po přestávce jsme přežili penaltu a to náš výkon výrazně pozvedlo. Druhý poločas byl z naší strany na podzim nejlepší, vynikající výkon a nesmírně cenné vítězství.

FC Dolní Benešov
Trenér, Dušan Christoph: Zápas jsme rozehráli dobře. Bohužel nadějné šance prvního poločasu zůstaly bez gólového efektu. Zásadní zlom přišel po neproměněné penaltě. Další výkon mužstva to poznamenalo až příliš. Domácím narostly křídla a my jsme od 60. minuty zápas nezvládli. Trest přišel v poslední minutě a o to je to krutější. Bohužel bodový zisk se rozplynul jako pára.



Sestavy


FK Nové Sady
M. Kalina [-] - D. Dvorský [-] (75. A. Andreev [-] ) , J. Schlimbach [-] , P. Kryl [-] , D. Škoda [-] , J. Šuba [-] , T. Režný [-] (91. A. Dlouhý [-] ) , M. Samek [-] , M. Banasik [-] , M. Navrátil [-] , T. Kopp [-]

FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - L. Foitzik [-] (65. B. Moc [-] ) , V. Těžký [-] , O. Haas [-] , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] (86. A. Baránek [-] ) , M. Václavek [-] , J. Býma [-] (81. F. Labuda [-] )

ŽK: 87. P. Kryl .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: BROSKEVIČ Michal - TRÁVNÍČEK Miroslav, ČÁSTEČKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.