1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira Hulín potvrdila v Tečovicích stoupající formu


Branky


0

Do Tečovic zavítal v sobotu celek hulínské Admiry, který v posledních zápasech zaznamenal stoupající formu a tu chtěl potvrdit i na hřišti místního Bivoje. To se Hanákům nakonec povedlo a z Tečovic si odvážejí tři cenné body. Ráz tohoto utkání daly dvě slepené branky hostí do šatny, domácí ještě utkání zdramatizovali, ale hosté pečetili svoji výhru pět minut před koncem. V nervózním závěru si už hulínská Admira vítězství pohlídala. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali vstřelit dvě branky do šatny

Domácí tým nastoupil opět v kombinované sestavě, do branky musel nastoupit poslední zdravý brankář Pepa Sehnálek, protože Křížek i Miklas jsou na antibiotikách. Hrálo se vyrovnané utkání jehož tempo nepřekročilo průměr, hra se odvíjela mezi šestnáctkami a brankových příležitostí a přímého ohrožení brankářů se nedostávalo.  Nebezpečně vypadající centrovaný míč Jaroslava Plachého skončil až za tyčí hulínské branky,  Frkalův roh odhlavičkoval před Chovancem Jurášek a další roh Tomáše Plachého skončil pouze na boční síti. Hosté po faulu Sedláčka zahrávali Bartákem trestný kop. Centrovaný míč odvracel hlavou Chovanec k Tabarovi, ten ale z oblouku pokutového území překopl domácí branku. Pak unikl Frkal po levé straně, ale finální nahrávka Sojáka nenašla a pak dal Vopatřil J.Plachému „pod sebe“, ale hostující obránci jeho střelu zablokovali. Neujal se ani nákop Frydrycha, který po Dorazínově hlavičce skončil rohovým kopem a po rohu Chovancovi hlavičku vyrazil Vajda. Pak chybovali domácí ve středu pole, ale po kolmém vysunutí hostí centroval Vaculík pouze do autu.  Těsně před odchodem do kabin v rozmezí 3 minut hosté 2 x trefili do domácí sítě. Poprvé ve 40. minutě, když  trestný kop z levé strany poslal do horního růžku Sehnálkovy klece hlavou Tabara a pak znovu Tabara po brejku hostí  poslal po Prokopově nahrávce míč do domácí branky z hranice šestnáctky odrazem od břevna a nedal tak Sehnálkovi 2x šanci.

 

Domácí ještě utkání patřičně zdramatizovali

Po přestávkové domluvě v kabinách zvýšili domácí pohyb, vysunuli Sedláčka namísto Šnajdra do zálohy a zkvalitnila se rozehrávka a získali tak zkraje druhého poločasu mírnou převahu.  Frkalův roh odvracel hlavou Jurášek a trestný kop Frydrycha skončil na bloku hulínské obrany. V 51. minutě reklamovali domácí Nedbalovu ruku v pokutovém území, ale píšťalka rozhodčího Nuce zůstala v klidu. Frydrychův centr pak hosté odvrátili, odražený míč poslal J.Plachý do obránců hostí a Frkalův centr poslal Sedláček obloučkem mimo Vajdovu branku. Hosté měli příležitost, když Juráškův centr poslal Tabara hlavou mimo a Tabarovu kolmou uličku na Martina Podmola odvracel J.Plachý v poslední chvíli. Pak však prodložil nákop domácí obrany Frkal hlavou na Vopatřila a ten se prosadil v 61. minutěv přímém souboji s Vajdou a snížil na 1:2. Domácí ožili, ale z tlaku nevytěžili vyrovnání. Trestný kop J.Plachého  odvracel hlavou Jurášek k Frydrychovi, ten ale z voleje přestřelil a roh T.Plachého poslal znovu Frydrych mimo branku hostí. Neuspěl ani Dorazín, který po uvolnění od Sedláčka z otočky poslal míč mimo branku. Nedařilo se a místo soustředění na hru někteří z domácích hráčů spíše komentovali některá rozhodnutí rozhodčích i dění na hřišti  a ztráceli tak koncentraci. Dopouštěli se pak technických i taktických chyb a toho využíval soupeř.  Nejprve po dlouhém autu dal Tabara na Dutkeviče, ten obstřelil Sehnálka, ale míč skončil těsně vedle tyče. Pak šli hosté do brejku, Svrček se uvolnil po kličce na levé straně domácí obrany , poslal na Martina Podmola, ale toho v poslední chvíli konečky prstů zablokoval domácí golman. V 85. minutě minutě poslal Zdeněk Prokop kolmici na Tabaru. Domácí reklamovali offside, ale Krajča nemával. Tabara tak uvolnil Martina Podmola, který se nemýlil a zvýšil skore ve prospěch hostí na 1:3. V nervózním závěru si už Admira vítězství pohlídala. 

 

web Admiry:

 

Do Tečovic jsme odjížděli bez obou útočníků Štolla a Motala, takže jsme trochu museli změnit rozestavení. Od začátku se odehrávala hra většinou ve středu hřiště, útočníci na moc do zakončení nedostávali. Domáci preferovali spíše nakopávané míče, které ale naše obrana bezpečně zachytávala. My jsme se prosadili až v 18. minutě, na vápně se uvolnil Dutkevič, ale vystřelil jen slabě. Ve 20 minutě musel střídat zraněný Zavadil, takže jsme museli přeskládat i obranu. Až ve 41 minutě jsme kopali zleva trestný kop, míč ve vápně prodloužil hlavou Tabara a ten skončil u zadní tyče v síti. 0:1. Ve 43. minutě jsme se dostali do přečíslení 3 na 2, Prokop našel na vápně volného Tabaru, který ranou od břevna zvýšil náš náskok na 0:2. Poločasové vedení jsme udrželi a šli do kabin se slibným náskokem.
Druhou půli začali domácí náporem, vytáhli na hrot vysoké hráče a všechny míče směřovali do naší šestnástky. V 62. minutě také skórovali, kdy naše obrana nezachytila dlouhý nákop a domácí hráč prostřelil Vajdu a snížil na 1:2. My jsme po této brance znovu zvýšili aktivitu, vyrovnali hru a v 75. minutě jsme mohli zvýšit skóre, ale Dutkevičova střela těsně minula bránu. Domácí již hráli vabank, otevřeli hru, což jsme využili v 8.4 minutě, kdy Tabara šel sám na branaře, vystřellil a ztlumený míč branařem doklepl do sítě dobíhající Podmol. Náskok jsme si již pohlídali a znovu jsme z venku dovezli 3 body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Bivoj tak po nadějném začátku soutěže znovu ztratil a navíc zajíždí příští kolo na půdu leadra do Nevšové. Mužstvo doplácí na to, že každý zápas hraje v jiné sestavě. S tím se však (i pod tlakem objektivních příčin) musí vyrovnat. Ztracené body bude třeba získat někde jinde a proto by hráči měli zapracovat už před zápasem především v přístupu a na přípravě k utkání a přímo na hřišti pak na disciplinovaném vystupování a soustředění 2 x 45 minut na hru.

FK Admira Hulín
web Admiry: Stejně jako před týdnem v Otrokovicích jsme podali kolektivní a bojovný výkon a je vidět, že venku se nám daří lépe jak doma. Snad to potvrdíme v úterní dohrávce v Tlumačově, kde se nám tradičně nedaří a zlomíme tuto nepříznivou bilanci



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
J. Sehnálek [-] - L. Soják [-] (60. O. Haša [-] ) , J. Vopatřil [-] , D. Dorazín [-] , D. Chovanec [-] , M. Frkal [-] , T. Plachý [-] , T. Frydrych [-] , V. Šnajdr [-] , P. Sedláček [-] , J. Plachý [-]

FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - J. Barták [-] , M. Zavadil [-] (19. P. Nedbal [-] ) , M. Jurášek [-] - A. Tabara [-] , M. Vaculík [-] (87. I. Csomor [-] ) , J. Šenkyřík [-] , J. Kubo [-] (57. M. Podmol [-] ) , A. Dutkevič [-] , Z. Prokop [-] - D. Svrček [-] (89. J. Miklík [-] ) -

ŽK: 39. T. Frydrych , 67. J. Plachý - 24. M. Vaculík , 41. A. Dutkevič , 68. A. Tabara , 89. D. Vajda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: NUC Jiří - ČECH Radim, KRAJČA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku