Mladcová střílela proti Veselé jako u Verdunu


Branky


3. P. Votava , 5. J. Jaroš , 12. P. Votava , 63. P. Venený , 66. J. Jaroš , 75. D. Vaněk (p.) , 85. J. Jaroš
0

Šlágr kola se hrál v sobotu odpoledne v Mladcové. Tam se představili hráči z Veselé, kteří za sebou měli vynikající třízápasovou šňůru. Domácí celek se v minulém kole hodně natrápil na výhru nad Tečovicemi a chtěl i ve druhém po sobě jdoucím domácím utkání bodoval naplno. To se jim podařilo náramně, neboť po dvanácti minutách bylo de facto o osudu zápasu rozhodnuto, domácí nasázeli svému protivníkovi tři rychlé branky. Ve druhém poločasu pokračoval brankostroj domácích a hosté nakonec odjíždějí na Veselou s krutou sedmibrankovou prohrou. Nejlepší střelec soutěže Jirka Jaroš zkompletoval v utkání svůj hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým vstřelil v úvodních dvanácti minutách tři branky

Až příliš krutý výsledek pro hostující tým, kterému dali domácí lekci z produktivity. Prakticky rozhodnuto již bylo po úvodní čtvrthodině, kdy dali hráči Mladcové tři branky. Už ve 3. minutě se hostující obrana nedohodla na odvrácení dlouhého výkopu Michala Černého a Petr Votava lehce přehodil gólmana. V 5. minutě po standartní situaci prošel po pravé straně hostující šestnáctky Martin Jurčík a jeho zpětnou přihrávku uklidil do sítě Jirka Jaroš. Tentýž hráč nejprve v 10. minutě střílel z hranice velkého vápna těsně vedle, pak však přišel další dlouhý výkop domácího nestárnoucího brankáře Michala Černého, Jarošovo prodloužení hlavou a osamocený Petr Votava opět překonal hostujícího gólmana. V 15. minutě se dostal ke střele z úhlu hostující Šumšal, domácí  gólman byl ale pozorný. Ve 26. minutě hlavičkoval nebezpečně Petr Venený, ve 36. minutě střílel vedle Petr Votava. Ve 38. minutě se dostali hosté do své největší šance, Šumšalovu nepříliš umístěnou střelu ale stihl Michal Černý vyrazit na roh. Do kabin se tak odcházelo za tříbrankového náskoku domácích, kterým skvěle vyšel začátek zápasu, kdy vstřelili do dvanácti minut tři branky.

 

Brankostroj domácího týmu neustal ani po přestávce

Ve druhém poločase domácí mužstvo ještě navýšilo svůj náskok. Nejprve sice v 57. min. matador Jirka Jaroš neproměnil pokutový kop, v 63.min. se ale trefil Petr Venený. O tři minuty později si Jirka Jaroš narazil s Martinem Veneným a sám na malém vápně zakončil přesně. V 74. min. přišla ulička na nabíhajícího Jirku Jaroše, ten trefil jen gólmana. Čtvrthodiny před koncem přišla další penalta, faul na Jirku Jaroše potrestal střídající David Vaněk. Chvíli před koncem pak uzavřel střelecký účet utkání svým třetím gólem Jirka Jaroš. "Věděli jsme, že dosáhnout na body  zde na Mladcové bude těžké, i když domácí v posledních dvou zápasech už nebyli tak suverénní jako v prvních kolech. Z tohoto úhlu pohledu  je vidět, že předchozí šňůra vítězství nám asi uškodila, jelikož jsme na Mladcovou dorazili s přesvědčením, že se nám de facto nic zlého stát nemůže a tomu odpovídala i koncentrace týmu v úvodu utkání.  Na druhou stranu je třeba uznat, že jsme museli hrát bez dvou defenzivních středových hráčů, kteří jsou pro hru naší obrany zásadní. Utkání začalo oboustranně ve vysokém tempu, ale hned v druhé minutě obrana Veselé špatně zareagovala na dlouhý výkop brankaře Černého, míč propadl za stopera, kde si ho našel nepokrytý  Votava a už se měnilo skóre. Následně v páté minutě Mladcová zatáhla míč po pravé straně až k brankové čáře a přízemní  centr zase nedůsledně pokrytý Jaroš proměnil v druhý gól domácích. Studená sprcha měla ještě třetí pokračování ve 12. minutě, kdy opět  obraně Veselé  udělal problém vysoký nakopnutý míč, a zase to byl štírek Votava, kdo se k němu dostal nejdřív a skóroval. Mladcová se rychlým vedením namlsala, polevila v tempu a do hry se začali dostávat i hosté. Všechny snahy Veselé končily buď vlastní nepřesností a nebo na precizní hře stoperské dvojice Kraváček – Blažek, kde zvláště Blažek byl pro Veselou  neřešitelnou překážkou. Od druhé půle zadní řady Veselé vyztužil Michal Machalíček, čímž přišla dozadu výška i důraz a zdálo se, že jsme blízko snížení na 1:3 a tím návratu do hry.  Tím spíš, že v 55. minutě Petr Červenka  bravurně chytil Jarošovi penaltu, kterou  rozhodčí Číž přísně písknul po střetu Machalíčka s útočníkem  domácích.  Obrat se ale nekonal.  Hned v 63. minutě nachytal obranu  hostů Petr Venený a procedil míč do  brány  zprava střelou z úhlu k bližší tyči. Tím už bylo o zápase definitivně rozhodnuto.  Za tohoto stavu samozřejmě  Mladcová  hrála uvolněně a vše ji vycházelo, kdežto hosté krutý a nečekaný  stav jen těžce vstřebávali. Navíc když  pátá branka  Jaroše padla po totálním přečíslení a šestá  v 75. minutě  z druhé penalty písknuté proti Veselé.  Komu taková penalta za stavu 5:0 ale pomohla, když jejímu odpískání se smáli i domácí hráči", viděl duel funkcionář Veselé Zdeněk Kučera 



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
Zdeněk Hrnčiřík, vedoucí: Vstup do utkání se nám náramně vyvedl, kdy jsme po 12. minutách vedli o tři góly. Zbytek 1.půle se z obou stran hrál ofenzivní fotbal se šancemi na obou stranach. V druhé půli tempo hry trošku opadlo i díky velkému vedru, ale v ofenzívě se nám dařilo a stále jsme navyšovali rozdíl ve skore. Dík Veselé, že i přes nepříznivý stav utkání se snažila o pohledný ofenzivní fotbal pro diváka. Snad nám dnešní utkání dodá sebevědomí do veledůležitého utkání v Nevšové.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Těžko se mi utkání hodnotí. Není třeba zdůrazňovat, že Mladcová byla jednoznačně lepší. Rychlé branky v úvodu ji posadily na koně a svou roli zvládla precizně. Nám se zápas vůbec nepovedl. Řečeno jednou větou. Vyhořeli jsme vzadu a neprosadili se vpředu. Důležité bude na zápas rychle zapomenout a soustředit se na následné dva důležité a těžké zápasy doma s Tečovicemi a Nevšovou.



Počet diváků: 135. Rozhodčí: ČÍŽ Roman - POSPÍŠIL Štěpán, VENENÝ ING. Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku