Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov se střelecky probudil a odnesl to nováček z Lípy


0

Do Tlumačova zavítal v nedělním odpoledni nováček z Lípy a oba celky potřebovaly už body jako sůl. Domácí celek v posledním kole střelecky vyhořel ve Slavičíně, kde nakonec prohrál o dvě branky. Lípa po šokující výhře v úvodním kole v Přílukách, dopadla tvrdě na zem a seznámila se s rozdílem mezi Okresním přeborem a 1. B. třídou a v dalších zápasech už nebodovala. Chtěla to zkusit právě v Tlumačově, ale domácí se na utkání dobře vyspali a svému soupeři vstřelili čtyři branky. Diváci se však nenudili a viděli dramatické momenty na obou stranách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v první půli trefili hned třikrát

V Tlumačově fanoušci na své hráče po sérii neúspěchů nezanevřeli a v souboji s Lípou přišli domácí celek povzbudit v hojném počtu. Zápas se hrál za ideálního letního počasí a nechyběly mu dramatické situace před oběma svatyněmi a také hezké góly. V zápase si obě mužstva vytvořila spoustu brankových příležitostí. Domácí hned od úvodního hvizdu začali náporem a už v 5. minutě se radovali z vedoucího gólu, kdy se přízemní střelou trefil Petr Daněk. Hosté v prvním poločase hrozili zejména ze standardních a brejkových situací. Ve 13. minutě prokázal své střelecké kvality Martin Procházka, když střelou z přímého kopu vyrovnal na 1:1. Hráči Tlumačova dál hýřili aktivitou a tlačili se do zakončení. Do konce poločasu si vypracovali zasloužené dvoubrankové vedení po trefách Petra Daňka ze 34. minuty a Radka Zálešáka ze 43. minuty. Do kabin tak odcházeli spokojenější tlumačovští fotbalisté, kteří vedli 3:1 a diváci je odměnili za výkon v prvním dějství potleskem.

 

Hosté ve druhé půli bojovali, ale na body to nestačilo

Také po změně začali domácí náporem, ale své velké příležitosti k navýšení skóre nevyužili. Hosté tak získali půdu pod nohama a začali domácím zle zatápět. Lípa se hodně tlačila dopředu a domácí celek několikrát podržel výbornými zákroky brankář Škrabal. V době, kdy vrcholilo jejich úsilí o kontaktní gól, se domácím podařila rychlá akce, na jejímž konci Radek Šimoník lobem v 69. minutě přinesl definitivní pojistku pro Tlumačov. Hosté poté již rezignovali, neboť už nebyli schopni utkání ještě zvrátit ve svůj prospěch. Vedle pěti branek viděli diváci mnoho zmařených šancí na obou stranách, obě mužstva nastřelila břevno, hosté i tyč Škrabalovy brány. Všechny tři body tak nakonec zůstaly v Tlumačově, domácí celek si připsal první výhru a odrazil se ze spodních pater tabulky až na osmé místo. V příštím kole čeká na Tlumačov duel na horké půdě v Lužkovicích, které se zatím výsledkově trápí. Lípa se krčí zatím na předposlední příčce a v dalším kole se utká v zápase de facto o šest bodů s posledním Lukovem.

 



Ohlasy k zápasu


SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: Konečně jsme se chytli a hráli dobrý fotbal. Ihned od začátku jsme Lípu přehrávali a zaslouženě šli do vedení. Poté Lípa sice vyrovnala, ale to nás nepoložilo a dál jsme soupeře přehrávali. A když do poločasu přidal Daněk nechytatelnou bombou a pak Zalešák další gól, tak jsme odcházeli spokojeni do kabiny. Ihned od začátku druhého poločasu jsme soupeře opět přehrávali a když po odkopu od naší brány přehodil Šimoník gólmana hostí i s obráncema, tak jsme se mohli radovat ze 3 bodu a posunu v tabulce.




Sestavy


SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - O. Sedlář [-] , L. Krsička [-] , M. Juhaňák [-] , P. Mouka [-] - R. Zálešák [-] , P. Barwig [-] (46. R. Šimoník [-] ) , J. Jonášek [-] (89. J. Švenda [-] ) , T. Duroň [-] - P. Daněk [-] (88. D. Franco [-] ) , M. Otevřel [-] (71. M. Houser [-] )


ŽK: 87. P. Mouka - 19. J. Spáčil .
Hráči zápasu: M. Škrabal , P. Daněk - M. Procházka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Katrňák Milan - ŠUBÍK Ondřej, BÖHM Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku