1:6
(1:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 10:00

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

5.0

Zázemí

8.0

Bývalý ligista Jirka Jaroš úřadoval při utkání Mladcové u nováčka v Lípě


Branky


23. D. Víšek - 13. J. Jaroš , 36. P. Votava , 60. J. Jaroš , 64. J. Jaroš (p.) , 66. M. Venený , 71. J. Jaroš
0

Zajímavý duel se očekával v nedělním dopoledni na hřišti v Lípě, kam zavítala posílená Mladcová, která ještě před rokem hrála o dvě třídy výše, než domácí nováček. Utkání nakonec skončilo jasným vítězstvím Mladcové. Soupeři nakonec nedali hosté šanci a vezou tři body, když 4x se trefil bývalý ligový hráč Zlína Jirka Jaroš a po jedné brance přidali Petr Votava a Martin Venený. Mladcová se tak touto vysokou výhrou usadila na čele tabulky 1.B. třídy skupiny B. Domácí tým se tak po překvapivé výhře v Přílukách vrátil znovu do reality...

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli po půli o jedinou branku

Do utkání  vstoupili aktivněji hráči hostující Mladcové a v prvních dvaceti minutách domácí zatlačili na jejich polovinu. Už v 10. minutě přestřelil domácí branku v první šanci Jirka Jaroš, vše si ale vynahradil o chvíli později, kdy se ve vápně otočil s míčem a úspěšně zakončil a Mladcová rychle vedla 1:0. Domácí hráči se ale postupně začali dostávat do hry a ve 22.minutě  jim sami hosté pomohli k vyrovnání, když odvrácený míč po rohovém kopu dokázal hráč Lípy střelou z dvaceti metrů vrátit do mladcovské sítě. Tato branka na chvíli hosty přibrzdila, ale postupně opět získávali převahu na hřišti. Ve 26.minutě netrefil branku Jirka Jaroš z voleje po dlouhém výkopu brankáře Tomáše Zálešáka, naopak ve 30. minutě hlavičkoval těsně mimo levou tyč branky domácí LípyMartin Jurčík. Ještě do poločasu se hostím podařilo znovu získat vedení. Rosťa Slobodian se úspěšně protáhl podél lajny, jeho přihrávku sice trefil Jirka Jaroš před prázdnou brankou jen do tyče, ale odražený míč napálil do sítě Petr Votava. Chvíli před přestávkou ještě hlavičkoval nebezpečně Petr Venený a Martin Jurčík nedokázal úspěšně zakončit svůj nebezpečný průnik do šestnáctky.

Mladcová si vypracovala ve druhé půli vysoké vítězství

Do kabin tak odcházeli spokojenější hráči Mladcové, kteří vedli o jedinou branku a další šance stačila ještě zablokovat domácí obrana. Ti se nedostávali do rychlých kontrů jako v minulém utkání v Přílukách a hosté je měli dokonale přečtené. Navíc jim chybělo pár hráčů základní sestavy a na jejich souhře to bylo znát. Utkání se rozhodlo po hodině hrací doby. Ještě předtím ale neproměnil v 53.min. svou sólovou akci Martin Jurčík. Pak už přišly velké chvíle exligového Jirky Jaroše. Nejprve zakončil pěkné vysunutí střelou ke vzdálenější tyči, po chvíli proměnil pokutový kop. Následovala další povedená akce, na jejímž konci byl zakončující Martin Venený a skóre uzavřel hlavičkou po rohovém kopu opět Jirka Jaroš. Utkání  pak hosté v pohodě dovedli do vítězného konce, když ještě v 78.min střílel nebezpečně střídající Dan Kahaja. Mladcová si tak odváží z Lípy vysokou výhru a potvrdila, že bude největším favoritem na návrat do 1. A. třídy. Domácí tým je z hrušky dole, po výhře v Přílukách přišlo kruté vystřízlivění a Mladcová mu uštědřila především lekci z produktivity.



Ohlasy k zápasu


Lípa
Adam Simerský, hráč: Zápas se vyvíjel spíše remízově, ale do poločasu se stihla prosadit ještě Mladcová. Druhá půle byla spíše o bojovnosti, ale mladcovští hráči ukázali produktivitu z vytvořených šancí a uštědřili nováčkovi šestibrankový brankový příděl. Vyhrál lepší a fyzicky zdatnější soupeř, který hrál minulou sezonu 1.A. třídu a to bylo znát. Chyběli nám čtyři hráči ze základní sestavy a na zápase se to projevilo, ale na to se nemůžeme vymlouvat..

FK Mladcová
Zdeněk Hrnčiřík, vedoucí: Do utkání jsme vstoupili aktivně a prvních dvacet minut jsme soupeři míč skoro nepůjčili, bohužel jsme z úvodniho tlaku vytěžili pouze jeden gól a domácím se z ojedinělé pološance podařilo vyrovnat. Poté se hra vyrovnala ale naštěstí se nám do poločasu podařilo vstřelit ještě jeden gól a do kabin jsme šli s náskokem. Ve druhé půli rozhodla naše produktivní desetiminutovka kdy jsme vstřelili 4 góly, pote již soupeř odpadl fyzicky a my si v klidu došli pro zasloužené tři body.



Počet diváků: 170. Rozhodčí: MITÁČEK Václav - DLOUHÝ Petr, VOLEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 18 49:30 32
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku