2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Radešínky překvapivě obrala vedoucí Strážek


Branky


0

V souboji posledního z prvním se zrodila v Radešínské Svratce překvapivá remíza 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neudrželi vedení a do kabin se šlo za stavu 1:1

V chladném, ale slunečném nedělním odpoledni na sebe narazila mužstva z rozdílných pólů v tabulce. Zatímco domácí se krčí na dně tabulky, hosté ze Stražku si jdou za svým cílem, kterým je postup do OP. Zápas ale začal jinak, než by každý očekával. Svratečtí hráli pohledný kombinační fotbal a dostávali se do šancí víc než hosté. Ti byli vyloženě zaskočeni aktivní hrou domácích a začali dělat chyby. Z jedné z chyb se dostával po přituknutí Novotného do šance Starý, ale brankář zmenšil střelci uhel a ten nezamířil přesně. Bohužel to byl poslední moment domácího kanonýrka Novotného, který si svou obětavou hrou přivodil zranění. Svratka ale neustávala v aktivní hře a v další z šancí po skvělém centru Starého těsně nad mířil Veselý. Naštěstí se za pár chvil dostal do samotného uniku výborný Jiří Janů a ten se už nemýlil a poslal svůj tým do vedení 1:0. Hosté se chtěli rychle vrátit do zápasu, ale domácí obrana pracovala velmi dobře a náznaky šancí utnula již v zárodku. Bohužel ale z ničeho nic zahrávali hráči Stražku roh a gólman Šebek lehce podcenil balon a myslel si, že letí nad, jenže míč se odrazil od břevna k útočníkovi hostí a ten se štěstím dorazil do brány a srovnal na 1:1. Hned poté se hnal na Šebka střelec hostů a bodlem trefil spojnici. Svratečtí ale chtěli do přestávky jít s vedením a bombě, kterou vyslal Jiří Janů chybělo jen pár centimetrů od brány. Do kabin se tedy šlo za vyrovnaného stavu.

Záložník Janďourek vystřelil domácím bod

Druhá půle už ukázala sílu vedoucího týmu a ten zatlačil svého soupeře hluboko do své poloviny. Domácím se nedařilo podržet balon a tím velmi ulehčoval hru hostům. Jenže dnes výborná obrana pracovala velmi spolehlivě a moc do šancí hostující hráče nepouštěla, a když už ano, tak podržel své spoluhráče brankář Šebek. Po rychle zahraném autu a pěkném centru se dostal k hlavičce hostující hráč a ten otočil vývoj utkání na svoji stranu, 1:2. Domácí ale nesložili zbraně a chtěli podzim zakončit ziskem bodů. Opět začali hrát svoji aktivní hru a hosté několikrát zastavovali soupeřovi akce za hranicí faulů a musí poděkovat rozhodčímu, že byl velmi klidný a nerozdával karty. Obzvlášť hostující Šebek si za svoje dohrávání soubojů a chování zasloužil minimálně tři žluté karty, obdržel však jenom jednu. Domácí ale udrželi chladné hlavy a chtěli vyrovnat. To se jim povedlo po stříleném centru Starého, do kterého se vložil Janďourek a zajistil svým parťákům bod, 2:2. Poté byli lepší Svratečtí a chtěli vyhrát. Rozhodnout mohl Veselý, který hlavou mohl otočit zápas, ale chybělo mu pár centimetrů. Pohledný a atraktivní zápas tedy skončil dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Radek Smejkal (hráč Radešínské Svratky): Kdyby nám před zápasem někdo řekl, že získáme bod, brali bychom ho všemi deseti. Teď jsme trošku zklamaní, ale jsme rádi i za něj. Je škoda, že se nám nepovedlo dát třetí gól. Celý tým zahrál fantasticky, hlavně Jirka Janů a Starý, velký dík patří i našim skvělým fanouškům.

TJ Strážek
Josef Cimbálník: Radešínka jako poslední celek tabulky se proti nám hodně vytáhla, za dnešní hru co předvedli by si určitě zasloužili lepší postavení v tabulce. Každopádně jsme si měli se zápasem lépe poradit a odvést si výhru a ne jen remízu.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka B
R. Šebek [-] - T. Vítek [-] (57. T. Kilian [-] ) , Z. Starý [-] (83. P. Sáblík [-] ) , P. Veselý [-] , L. Kachlík [-] , P. Novotný [-] (22. M. Šoustar [-] ) , B. Jandourek [-] , J. Janů [-] , J. Dostál [-] (73. P. Kříž [-] ) , R. Smejkal [-] , J. Janů [-]

TJ Strážek
D. Lukášek [-] - P. Šustal [-] , J. Cimbálník [-] , M. Svoboda [-] , P. Kupský [-] , F. Lahodný [-] (46. S. Lahodný [-] ) , T. Polák [-] , T. Christian [-] (86. J. Chocholáč [-] ) , L. Šebek [-] , F. Šmerda [-] , Z. Jaroš [-] (55. J. Patloka [-] )

ŽK: 72. J. Janů - 50. L. Šebek , 85. S. Lahodný , 90. J. Chocholáč .
Hráči zápasu: Z. Starý , J. Janů - P. Šustal .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - CHRISTIÁN Tomáš (N), ŠEBEK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.