3:1
(1:0)
71. L. Čada
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.06.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holoubkov může slavit postup do 1.B třídy


Branky


28. T. Teplý , 59. M. Auterský , 80. T. Teplý (p.) - 71. L. Čada
0

Fotbalisté Holoubkova dokázali smazat jednobrankový náskok soupeře z prvního utkání a mohou slavit postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se po zásluze dostali do vedení

Lepší výchozí pozici měli před utkáním fotbalisté Bezdružic, kteří vyhráli první utkání 2:1. Holoubkovu se ale podařilo vstřelit branku na hřišti soupeře, která má v pohárové matematice velký význam. Do utkání vstoupili aktivněji domácí fotbalisté, byla na nich vidět velká snaha smazat jednogólové manko z prvního utkání. Bezdružice se soustředily především na defenzivu a hrozily z rychlých protiútoků. Domácí ale s nimi neměli sebemenší problémy a mohli se tak soustředit na útočné výpady. Po několika zajímavých příležitostech se konečně dočkali, ve 28. minutě je poslal do vedení Tomáš Teplý a za tohoto stavu by domácí postupovali. Řada tedy byla na hráčích Bezdružic, aby zvrátili nepříznivý stav utkání. Do konce poločasu ale už nic zajímavého nevymysleli, do kabin se tedy šlo za stavu 1:0.

Bezdružice se mohou i díky nedisciplinovanosti rozloučit s 1.B třídou

Do druhého poločasu vstoupili hostující fotbalisté s velkou vůlí otočit skóre a na jejich hře to bylo znát. Tlačili svého soupeře na jeho polovinu hřiště a hnali se za vyrovnáním. Vypracovali si několik zajímavých příležitostí, které ale nedokázali využít. Domácí přežili tlak Bezdružic a svého soupeře potrestali za neproduktivitu. V 59. minutě zvyšoval na 2:0 Martin Auterský a Holoubkov byl na dosah velkého úspěchu. Stále to ale bylo o jedné brance a hosté to moc dobře věděli. Rozhodně se nevzdali a zvýšili aktivitu. Nakonec se jim podařilo vstřelit kýženou branku, v 71. minutě se po rychlé akci skvěle prosadil útočník Lukáš Čada a upravil skóre na 2:1. Za tohoto stavu by se prodlužovalo, ale hned o minutu později přišel důležitý moment. Po slovních provokacích ze strany domácího kapitána neunesl nervy Miroslav Filip ml. a udeřil soupeře od břicha. Rozhodčímu nezbývalo nic jiného než vytasit červenou kartu a Bezdružice dohrávaly v deseti. Rozhodující moment celého dvojutkání přišel v 80. minutě, kdy byl vyloučen po druhé žluté kartě hostující Milan Dvořák a domácí měli navíc výhodu pokutového kopu. V nervy drásající chvíli si míč na bílý bod postavil Tomáš Teplý, zachoval chladnou hlavu a vystřelil svému týmu postup. Hosté se ve velké početní nevýhodě na žádný zvrat nezmohli, po odpískání konce zápasu byl ještě za hlasité protesty vyloučen Miroslav Filip st., na postupu Holoubkova do 1.B třídy to ale už nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Holoubkov
Petr Beran: Od úvodních minut jsme měli územní převahu, byli jsme lepší. Soupeř hrozil hlavně z rychlých brejků, do žádné větší šance se ale nedostal. Hodně nám pomohla vedoucí branka, která nás uklidnila. Do druhé půle vstoupili hosté tlakem, který jsme ale přežili, převzali jsme iniciativu a vstřelili druhou branku. Bezdružice nám z ojedinělého útoku snížily, pak se ale nechaly zbytečně vyloučit. My jsme skórovali z penalty a poté se utkání spíše jen dohrávalo. Musím pochválit celý tým za kolektivní výkon.




Sestavy


TJ Holoubkov
P. Šmíd [-] - M. Rada [-] , V. Kořan [-] , T. Huml [-] , J. Zajíček [-] - T. Aubrecht [-] , F. Ineman [-] (60. T. Řehák [-] ) , T. Jankovský [-] (88. A. Dragoun [-] ) , T. Teplý [-] , M. Auterský [-] (90. P. Beran [-] ) - M. Šváb [-] (73. J. Petřík [-] )

TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - D. Maroušek [-] , V. Gábor [-] , M. Filip [-] , L. Blažek [-] (63. M. Oroz [-] ) - M. Filip ml. [-] , M. Dvořák [-] , M. Kalista [-] , J. Korynta [-] - L. Čada [-] , J. Musil [-]

ŽK: 8. V. Kořan , 72. M. Rada , 83. T. Teplý - 6. M. Dvořák , 59. L. Blažek , 64. M. Kalista , 66. L. Beran . ČK: M. Filip ml. , 72. M. Filip , 80. M. Dvořák .
Hráči zápasu: T. Teplý .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Křen Jiří - Milan Kulhánek, Zdeněk Kašpar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.