2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.06.2016 10:15

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany si zahrají krajský přebor i příští rok


Branky


11. D. Kohout , 26. V. Tobrman - 67. P. Kalabza , 74. R. Rous
0

Rokycany využily služeb svého áčka a posíleny o několik borců, kteří si v sobotu zahráli proti mistrovské Plzni, porazily Nepomuk, který tak i pro příští sezónu zůstává v I.A třídě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rokycany si postup pojistily již v prvním poločase

V sestavě rokycanské rezervy se podobně jako v prvním utkání tohoto barážového dvojboje objevilo několik tváří ze zdejšího divizního A-týmu, který o den dříve, tedy v sobotu, sehrál přípravný zápas proti úřadujícímu mistru české nejvyšší soutěže z Plzně, kterému podlehl 0:7. Zlepšit náladu, hlavně ale pomoci béčku v záchraně tak přišel například Michal Černý, kapitán prvního týmu, který se ve čtvrtečním duelu proti Nepomuku při výhře 2:0 trefil dvakrát. První branku ale přinesla kombinace jeho dvou spoluhráčů, konkrétně Matěje Spěváčka, který se probil podél levé autové čáry až k vápnu, odkud skvělým centrem našel Daniela Kohouta, který v 11. minutě otevřel skóre utkání. Ve 26. minutě se situace opakovala. Pronikající Michal Černý si všiml na vápně číhajícího kapitána Tobrmana, kterého zpětnou přihrávkou vyzval ke střele, které zapadla přesně k tyči Barochovy branky. Ten se musel ještě do poločasu ohánět proti pokusu Michala Černého, který výtečným reflexem vytáhl jinak z odkryté branky.

Nepomuk vyrovnal

Domácí mančaft začal na začátku druhé půle protáčet sestavu a hosté se začali čím dál více dostávat do hry. Najednou bylo nepomuckých hráčů plné hřiště a Rokycany musely začít myslet i na zadní vrátka. Ty ale zapomněly zavřít v 67. minutě, kdy střídající Pavel Kalabza nebojácně protancoval středem hřiště a své baletní sólo zakončil střelou podél brankáře Wohlmutha. Asi nikdo už v tu chvíli nevěřil, že by hosté ještě mohli přidat tři branky, které by je posunuly do krajského přeboru. Zápas se tak již víceméně jen dohrával a hosté si užívali cennou konfrontaci s týmem kvalit, které asi žádný účastník I.A třídy nemá. V 74. minutě dokonce přišlo vyrovnání. Po rychlém protiútoku se ve vápně hlavou prosadil Radek Rous a nepomučtí si tak nakonec z Rokycan přivezli remízu, která ale nic nemění na tom, že pro příští sezónu zůstává v krajském přeboru sok z Rokycan.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér domácích: "Chtěl bych klukům poděkovat za tento dvojzápas, bylo na nich vidět, že soutěž chtějí zachránit a myslím si, že se nám to po zásluze podařilo. Velmi si cením i přístupu kluků z áčka, kteří měli chuť nám pomoci."

FK Nepomuk
Josef Viktora, trenér hostů: "My jsme se jeli do Rokycan poprat, ale opět jsme hráli spíše proti diviznímu týmu. Výsledkově jsme možná v tom dvojzápase zklamali, herně ale určitě ne a já jsem z pozice trenéra s výkonem kluků spokojen."



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Šafár [-] , M. Trnka [-] , J. Vaščák [-] (61. O. Havlíček [-] ) , L. Brož [-] (56. P. Pfeifer [-] ) - M. Spěváček [-] (56. F. Škarda [-] ) , O. Král [-] (46. T. Cibula [-] ) , M. Blecha [-] , V. Tobrman [-] - M. Černý [-] (46. L. Kouřil [-] ) , D. Kohout [-] -

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - J. Ticháček [-] (52. J. Ticháček [-] ) , P. Panc [-] , T. Voráček [-] , P. Váňa [-] - J. Vosyka [-] (46. J. Rous [-] ) , J. Kozák [-] (52. P. Kalabza [-] ) , R. Rous [-] (79. J. Slach [-] ) , L. Zajíc [-] (70. M. Baran [-] ) - M. Baran [-] , J. Viktora [-] -

ŽK: 78. J. Šafár , 82. M. Blecha - 68. V. Janoch , 85. J. Rous , 90. J. Viktora .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.