0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.06.2016 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany posílily, Nepomuk neměl nárok


Branky


0

Druhý duel o postup do eltiní krajské soutěže skončil výhrou Rokycan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červenalo se

Nepomuk se probojoval do baráže, ve které narazil na silné Rokycany, kterým se tato skutečnost naskytla po ukončení základní části krajského přeboru na 13. místě. Jelikož ale diviznímu áčku sezóna skončila, nebránilo nic tomu, tým posílit o několik zkušených borců, kterých se nakonec v základní sestavě objevilo hned šest. Domácí sice dorazili na zápas v plném počtu osmnácti lidí, rozdíl v kvalitě byl ale znát od prvních minut. Netrvalo to ani pět minut a gólman Baroch musel řešit první ošemetnou situaci, když se po nedůrazu v předbrankovém prostoru do míče opřel kapitán Tobrman, ale míč skončil přesně v náručí nepomukské jistotě. Ve 40. minutě si sudí Vocelka provětral kapsy, tedy konkrétně ty, kde schovával karty. Po faulu stopera Ticháčka na pronikajícího Kořínka se již zmiňovaný hlavní rozhodčí odhodlal odpískat faul, po kterém na popud postranního muže v černém udělil nemilosrdně červenou kartu. Ani ji snad nestihl zandat a po krátkém monologu Josefa Kalabzy z lavičky náhradníků, který se vyjádřil ve smyslu hlubokého nesouhlasu s výrokem sudího, mohl následovat svého o deset staršího kolegu v cestě za schlazením, po kterém dnešní počasí přímo volalo. Pro následný volný přímý kop si míč uzmul Michal Černý a pěknou ranou mimo dosah všech Barochových končetin a prstů posunul hosty do vedení. Poločasový výsledek tak zněl 0:1.

 

Dohrávání v klidu

Hubené vítězství neodpovídalo předvedené hře v prvním poločase a především Rokycany si toho byly vědomy. Neuběhla ani minuta druhé půle a z vedení 1:0 se rázem stalo vedení dvoubrankové. Po krásné individuální akci se nadvakrát prosadil znovu Michal Černý. Domácím se ale v dnešním utkání, na který se přišlo podívat 120 diváků, nedala upřít velká snaha. Do jediné kloudné šance se ovšem Nepomuk dostal až v 60. minutě, kdy po sklepnutí hrajícího kapitána Viktory nebezpečně pálil Michal Baran a jeho rána trošku vylekala brankáře Wohlmutha. Zápas se poté dohrával v poklidném tempu, ve kterém ale domácí ještě několikrát zahrozili, jako například Michal Blecha se svou dorážkou nebo Jakub Kořínek se svými hodinami country lekcí, při kterých se propletl hradbou těl jako oheň smyčkami lan. Rozhodnutí stejně padne až v neděli, v 10:15 minut držte palce svému oblíbenci!
 



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Josef Viktora, hrající trenér domácích: "K dnešnímu utkání není moc co říct. Kluky musím pochválit za to, jak dřeli a bojovali. Napůl divizní soupeř byl ale nad naše síly a my se musíme soustředit na nedělní odvetu."

FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér hostů: "Baráž jsme nechtěli nijak brát na lehkou váhu, a proto jsme si do Nepomuka přivezli i kluky z áčka, sestava poté byla tak půl na půl. Po vyloučení už jsme byli jasně lepší a s průběhem času šlo jen o to, jestli proměníme všechny naše šance."



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - R. Rous [-] (77. J. Rous [-] ) , J. Viktora [-] , J. Ticháček [-] , P. Panc [-] (74. M. Baran [-] ) , T. Voráček [-] , P. Váňa [-] , L. Zajíc [-] , J. Kozák [-] , J. Vosyka [-] (54. V. Janoch [-] ) , M. Baran [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Kořínek [-] , M. Černý [-] (85. O. Havlíček [-] ) , D. Kohout [-] (65. M. Trnka [-] ) , O. Král [-] , M. Blecha [-] , V. Tobrman [-] , L. Brož [-] , L. Aubrecht [-] (88. J. Planeta [-] ) , P. Grambal [-] (77. T. Cibula [-] ) , J. Šafár [-] (80. P. Pfeifer [-] )

ŽK: 30. L. Brož , 60. O. Král . ČK: 40. J. Ticháček , 41. J. Kalabza .
Místo: Nepomuk. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.