Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 14:00

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí porazili Holubov i v deseti mužích


Branky


0

Úvodní zápas 6. kola mezi Rožmberkem a Holubovem nabídlo třicítce diváků šest branek. Po poločasové remíze se roztrhl s brankami pytel, zejména pak druhá polovina druhé půle byla gólově bohatá a domácí tým, ač hrál od 30. minuty o jednoho muže v poli méně, zvítězil  4-2. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Festival zahozených šancí

Hosté z Holubova vstoupili do utkání nejlépe, jak mohli, protože se již ve druhé minutě prosadil Martin Jakubec, jenž dorazil tvrdou střelu Bušty do prázdné brány, 0-1. O pár minut později měli hosté příležitost rozehrávky přímého kopu. Míč si postavil Bukovinský, ale jeho střela orazítkovala pouze břevno Oupicovi brány, dorážku Hůlky pak nechtěně zastavil jeho spoluhráč Kočer. Domácí Rožmberk se dostal do první šance ve 13. minutě a dokázal ji zužitkovat. Zábranského brejk a následný pokus o centr či střelu chtěl brankář Lipš pustit do autu, ale míč trefil tyč a od ní se odrazil za brankovou čáru, 1-1. Holubov se snažil o vstřelení vedoucí branky. Nejprve spálili své šance Schuster, Jakubec a Hůlka. Vzápětí kapitán Hůlka předvedl pěknou individuální akci, přihrál před prázdnou bránu Kočerovi, ale míč zastavil rukou domácí obránce a rozhodčí Holub zapískal pokutový kop. Jeho exekutorem se stal Vojtěch Franěk, který však zavadil nohou o zem a takzvaným „krtkem“ poslal míč metr vedle brány. Poté své šance spálili ještě Bukovinský, kterého vychytal brankář Oupic, a po něm jen těsně minul Kočer. Další branky se ale diváci nedočkali a do kabin se šlo za remízového stavu. Nutno ještě připomenout, že ve třicáté minutě viděl František Fatura z rukou rozhodčího červený kartónek a musel předčasně do sprch.

Dva slepené góly domácích

Po poločasové přestávce začali hosté hrát křečovitě a domácí hrozili z brejků. Jeden takový využili ve třiašedesáté minutě po narážce z levé strany z kopačky Lukáše Kuse a šli poprvé do vedení, 2-1. Holubovští fotbalisté se poté vrhli do útoku a v jednu chvíli jich bylo na polovině domácích dokonce devět. Vyrovnávací branky se však nedočkali a naopak domácím se podařilo vstřelit dvě slepené branky, o které se postaral nejlepší střelec Rožmberku Zbyněk Fatura a rázem to bylo 4-1 a do konce utkání zbývalo sedm minut. V 87. minutě se hostím přeci jen dočkali branky. Míč po standardní situaci Hůlky dorazil do brány Pavel Pešl a bylo to 4-2. Holubovští měli ještě jednu výtečnou šanci, ale když se míč ocitl před prázdnou bránou rožmberských, tak si dva hostující fotbalisté překáželi natolik, že domácí obránce jednoduše balón odkopl pryč. Domácí tým tedy i v deseti mužích dokázal zvítězit.



Ohlasy k zápasu



SK Holubov
Ondřej Bukovinský, hráč: Sezonu jsme vítězně nezakončili, šancí jsme měli na čtyři zápasy a to jen vyložených, domácí v deseti nám dali lekci z efektivity a zaslouženě vyrazili slavit na dokopnou.



Sestavy


SK Fotbal Rožmberk
F. Oupic [-] , P. Zábranský [-] - L. Pokorný [-] , F. Fatura [-] , D. Lávička [-] , L. Závodský [-] , L. Kus [-] (29. J. Turek [-] ) - B. Bauml [-] - L. Sojka [-] (57. M. Likler [-] ) , Z. Fatura [-] - J. Budínský [-] (67. J. Rolník [-] )

SK Holubov
O. Lipš [-] - J. Hůlka [-] , P. Kupka [-] , V. Franěk [-] - V. Schuster [-] , J. Fuka [-] (72. A. Rychlík [-] ) , M. Bušta [-] , P. Pešl [-] , O. Bukovinský [-] - - M. Jakubec [-] , M. Kočer [-]

ŽK: 55. P. Pešl . ČK: 30. F. Fatura .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Holub Jaroslav - KROTKÝ Milan (N), BUŠTA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku