8:1
(4:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holubov si odvezl z Horního Dvořiště debakl


0

Horní Dvořiště hostilo Holubov, který bojuje o první příčku v tabulce o umístění. To domácí Sokol nezačal jaro vůbec dobře a příliš se mu nedaří. Nedělní střetnutí těchto dvou celků však byla úplně jiná pohádka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

H. Dvořiště rozhodlo již v první půli

Do domácí branky se netradičně postavil Z. Kemény a do útoku vyběhli tři útočníci. Horní Dvořiště vstoupilo do utkání nejlépe, jak mohlo. Již po osmi minutách totiž vedlo 2-0. O první branku utkání se postaral L. Plosz, jenž využil přihrávky svého bratra J. Plosz, obešel dva obránce a brankáři Popelovi nedal šanci, 1-0. Druhá branka přišla o tři minuty později z kopačky J. Plosze, který se postavil k rozehrání volného přímého kopu a pěknou střelou pod břevno z dobrých třiceti metrů zajistil Sokolu dvoubrankové vedení, 2-0. Je potřeba říct, že hostující brankář při této střele zaváhal a podcenil plachtící míč. Domácí měli hru pod kontrolou a vypadalo to na velké balení banánů, které si hosté mohli domů do Holubova odvést. Avšak po první šanci hostí v pětadvacáté minutě, do které se dostal kapitán Hůlka, se kopala penalta, jelikož byl faulovaný stoperem Hurťákem. Ondřej Bukovinský si postavil míč na penaltový puntík a střelou k tyči nedal Keménymu šanci, 2-1. Domácímu Sokolu vrátil dvoubrankové vedení M. Koller, který si poradil s hostujícím brankářem, 3-1. Za dalších pět minut to bylo již 4-1, to když po akci bratrů Ploszů dostal míč Holčík, který posunul na Píchu a ten vstřelil zaslouženou čtvrtou branku domácích. 

Tři slepené góly v závěru utkání vyprovodili Holubov debaklem

Hornímu Dvořišti se podařilo vstoupit do druhého poločasu ve stejném tempu, v jakém odcházeli z poločasu prvního. Odměnou za jejich hru bylo velké množství šancí, které však vychytal brankář Popel. V 64. minutě vstřelil střídající Vaňásek pátou branku Sokolu, když ho milimetrovou přihrávkou našel J. Plosz, 5-1. V závěru utkání se přihlásil ke slovu Novák, který se dostal s míčem až před brankáře hostí, ten ho začal nahánět a odkryl tak svou branku. Novák totiž možná i nechtíc vybídl ke střele T. Gabora, jenž nekompromisně zavěsil do prázdné branky, 6-1. Za další dvě minuty se radovali domácí posedmé, když po rohovém kopu nejvýše vyskočil Novák, opět našel T. Gabora a tato kombinace skončila hlavičkou přímo pod břevno 7-1. Chvíli po sedmé brance domácích přišel poslední hřebíček do holubovské rakve, který přišel po úniku J. Plosze, jehož střelu brankář Popel ještě vyrazil, ale na dorážku dobíhajícího Píchy už nedosáhl, 8-1



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Dvořiště
Zdeněk Kemény, hrající trenér: Jsem nadmíru spokojen. Utkání jsme ovládli po všech směrech. Perfektně zahráli úplně všichni. Nejvíce byl vidět Plosz Jaroslav. Hosté prakticky nevystřelili na naší branku, poněvadž jim to naše obrana nedovolila a za to jim děkuji. Je vidět, že když vědí, že v brance není brankář, tak umí zabrat. Z hostů bych asi vyzdvihl tři jména, kapitán Hůlka, byl snad všude a snažil se. Vzadu kdyby nebyl Bukovinský, tak si myslím, že příděl by byl daleko větší. No a v neposlední řadě střídající Lipš. Díky němu se hosté začali dostávat i do šancí.

SK Holubov
Ondřej Bukovinský, hráč: Kolaps naší obrany, plus domácím vyšlo v úvodu zápasu na co sáhli. S omlazeným týmem nás přehráli rozdílem třídy.



Místo: Horní Dvořiště. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Holub Jaroslav - M. Tymko, L. Bušta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku