Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 14:00

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Rožmberk na body nedosáhl


Branky


0

Do kolébky mocného rodu Rožmberků přijela bojovat o body rezerva vyšebrodského Dynama. Domácí, jenž celkem překvapivě remizovali právě s nedělním soupeřem - Vyšším Brodem a poté doma porazili Horní Dvořiště, jistě chtěli v tomto utkání zvítězit. Proti však byl Vyšší Brod, který si z města Rožmberka odvezl, zpět proti proudu řeky Vltavy, 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól Rožmberku

Domácí začali zápas mnohem lépe než hostující vyšebrodské „béčko“, ihned v páté minutě se necelá čtyřicítka fanoušků radovala z rožmberského gólu, který vstřelil Zbyněk Fatura po špatně zahraném hostujícím ofsajd systému, 1-0. Paradoxně inkasovaný gól pomohl více Vyššímu Brodu, který začal fungovat na plné obrátky a vytvořil si několik slibných příležitostí. V jednadvacáté minutě se povedlo Dynamu srovnat gólový účet zápasu, když po pěkné akci Cacha, který utekl po křídle, skóroval J. Rohlík do prázdné brány brankáře Jakubce, 1-1. V závěru utkání vyrobili domácí hrubou chybu, kterou dokázal J. Filip využít a dokonal tak obrat hostí, 1-2. Poté se šlo do šaten.

Obrat hostujícího Dynama

Do druhého poločasu nastoupil Vyšší Brod s velkou psychickou výhodou, kterou jim poskytl gól v závěru prvního poločasu. Domácí byli rozhozeni brankou, která jim nejspíš prohrála zápas. V padesáté minutě šli hosté do dvougólové vedení, když se o třetí branku postaral R. Bäuml, 1-3. O dalších pět minut později vstřelil svůj druhý gól v zápase J. Rohlík a upravil tak na 1-4. Rožmberskou černou čtvrthodinku završil Vít Syrovátka, který vstřelil pátou vyšebrodskou branku, 1-5. Domácí Rožmberk mohl být po konečném hvizdu rád, že utkání skončilo „pouze“ 1-5, neb hosté spálili několik tutových brankových příležitostí, ve kterých se ocitli postupně Syrovátka, Bäuml a Filip.  



Ohlasy k zápasu



FK Dynamo Vyšší Brod B
Vít Syrovátka, hrající trenér: Utkání jsme nezačali dobře. Sice jsme měli trochu víc ze hry a i pár šancí, ale do vedení šel soupeř po našem špatně zahraném ofsajd systému. Poté se nám podařilo vyrovnat a gól v závěru prvního poločasu zřejmě domácí zlomil. Pro domácí to může být ještě dobrý výsledek, protože několik opravdu tutových šancí (Syrovátka,Bauml,Filip J.) jsme "zapařili". Hráč utkání: Pham David a po těžkém zranění vracející se Bäuml Robert



Sestavy


SK Fotbal Rožmberk
P. Jakubec [-] - L. Závodský [-] , D. Lávička [-] , F. Fatura [-] , L. Pokorný [-] , J. Budínský [-] (70. L. Kus [-] ) - L. Trapl [-] , P. Zábranský [-] (58. L. Dušek [-] ) , K. Kolář [-] (46. L. Sojka [-] ) - Z. Fatura [-] (63. P. Čížek [-] ) , P. Vidlák [-] -

FK Dynamo Vyšší Brod B
J. Šesták [-] - D. Poláček [-] , P. Poštulka [-] - V. Syrovátka [-] , J. Filip [-] - R. Bäuml [-] , D. Pham [-] , F. Filip [-] , J. Rohlík [-] , T. Cach [-] , D. Velfl [-] (63. V. Čížek [-] )

Počet diváků: 35. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - KROTKÝ Milan (N), PROCHASKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku