1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:00

5.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké derby skončilo remízou


Branky


0

V předposledním kole se mezi sebou utkali velcí rivalové. Martínkovice hostily Božanov, který i v deseti lidech dokázal srovnat a místy i přehrávat soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Do zápasu nastoupily oba celky v dosti jiných sestavách. Martínkovičtí byli skoro v plné síle, naopak jejich soupeř z Božanova přijel jen v jedenácti, čili bez žádného hráče na střídání. Na velmi těžkém terénu, který fotbalu určitě nepomohl, byla hra velmi nepřesná. Vždy, když už se schylovalo k nějaké slibné šanci, zastavilo jej právě nepřesnost nebo špatný terén. Hra domácích se zakládala hlavně na rychlých kontrech, hosté se snažili klasicky po "božanovsku" po zemi kombinovat. Ve 35. minutě přišel hodně velmi zajimavý okamžik. Po diskuzi, kterou vyprovokoval sudí Gieci, obdržel právě od sudího Giéciho Pavel Exner starší červenou kartu, která tedy moc hostům nepomohla. Ukázalo se to hned za minutu, když ve 36. minutě po brejku z pravé strany prosadil Petr Matějka. Střelu stačil ještě gólman Skřivánek vyrazit, avšak jen do tyčky a následně do branky. Ve 40. minutě se ale hosté dočkali srovnání. Pavel Exner mladší rozehrál standartní situaci, po které se míč odrazil ke kapitánovi Wilkeovi, který lechce přehodil obrany a našel osamoceného Novotného. Ten se hlavou nemýlil a srovnal na 1:1. Velmi zajímavá první půle skončila teda 1:1.

Božanov zvládl utkání i v devíti lidech

Druhá půle byla také vyrovnaná jako ta první. Šancí bylo na obou stranách spoustu. Hosté z Božanova byli vyrovnaným sokem i v desíti, rozdíl jednoho hráče nebyl vůbec v některých fázích zápasu vidět. Byla vidět, že do toho hosté chtěli dát fotbalovost, například kapitán Wilke se párkrát snažil něco vymyslet, šance Bakeše toho byla důkazem. Domácí se snažili až možná moc střílet, nejspíše se báli hrát. Patnáct minut před koncem šli hosté do devíti. Jejich hrát Dlouhý si natáhl sval, což byla nepříjemnost pro něj, ale i pro celé mužstvo. Jenže domácím se gól vstřelit nepodařil, tudíž zápas skončil remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu



Sokol Božanov
Ervín Wilke - kapitán hostujících: Semkli jsme se, bojovali a uhráli alespoň bod, což v deseti a poté i v devíti je velmi cenné.



Sestavy


Jiskra Martínkovice
D. Matějka [-] - A. Ticháček [-] (72. Z. Látr [-] ) - L. Mihálik [-] , O. Janek [-] , P. Matějka [-] - M. Jordán [-] , J. Uždil [-] (70. J. Kollert [-] ) - J. Liška [-] (25. J. Uždil [-] ) , J. Slezák [-] , J. Kindl [-] , P. Semenský [-]

Sokol Božanov
J. Skřivánek [-] - M. Bakeš [-] , E. Wilke [-] , L. Malý [-] , R. Kratochvíl [-] , P. Klement [-] , P. Exner [-] , P. Novotný [-] , T. Klicpera [-] , R. Dlouhý [-] , P. Exner [-]

ŽK: 75. P. Semenský . ČK: 35. P. Exner .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Gieci Jan - UŽDIL Josef (N), GAGO Vratislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku