Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 15:00

6.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka jak na Divokém západě


Branky


0

Poslední zápas sezóny dopadl v Otovicích velmi bláznivě, padlo celkem deset gólů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas toho moc nenabídl

Za příjemného počasí obě mužstva nastoupila do zápasu s velkou chutí. Hosté přijeli bez opor z "A" týmu, se hrála ze začátku vyrovnaná partie, ve které se pak lepšili více domácí. V 11. minutě se dostali totiž do vedení. Hostující obraně utekl Kuchta, který své sólo s přehledem zakončil. Po gólu si vytvořili domácí další šance, jednu zazdil Hrnčíř, hned čtyři velké šance neporměnil smolař Panchartek, občas to bylo k nevíře, co "dokázal" neproměnit. Hosté se v první půli jednou připomněli. Po chybě domácího obránce srovnal ve 44. minutě Petr Bouška. První poločas tedy skončil smírně - 1:1.

Divoká smršť

Hned ve 46. minutě poslal do vedení domácí z protiútoku po pravé straně Tomáš Hrnčíř. Otovice hráli velmi útočně, v 56. minutě se dostalo i na smolaře Panchartka. Tento hráč se v 56. minutě prosadil hlavou po krásném centru. Do tříbrankového vedení poslal v 60. minutě Otovice krásnou ranou pod břevno špílmachr Petr Vogel. Otovice velmi zaskočili svého protivníka svým útočným pojetím. V 64. minutě se podařilo hostům snížit. Skvěle založený protiútok s přehledem dokázal proměnil Petr Ptáček. O tři minuty později zase úřadoval Vogel. Tentokrát vymotal asi čtveřici hráčů a překonal s bravurou brankáře Doležala. V 80. minutě došlo ke snížení na 5:3. Skvělou střelou se prosadil Pavel Smrček. Hosté se snažili snížit na jednobrankový rozdííl, to by ale neměl hrát Petr Vogel. Tento hráč totiž v 87. minutě zakončil hattrick a dodal Otovicím dvoubrankový klid. O dvě minuty později se ještě podařilo hostům zásluhou Boušky zkorigovat výsledek na celkových 6:4.



Sestavy


Sokol Otovice
K. Pokorný [-] - J. Kuchta [-] (64. P. Drechsel [-] ) , T. Hrnčíř [-] , M. Korityák [-] , J. Panchártek [-] , P. Vogel [-] , P. Franc [-] , V. Franc [-] , T. Korityák [-] (74. J. Dziak [-] ) , L. Kudláček [-] , Z. Vacek [-]

TJ Lokomotiva Meziměstí B
J. Doležal [-] - L. Janata [-] , P. Ptáček [-] , P. Smrček [-] , L. Janata [-] , R. Hromas [-] , J. Matusek [-] , V. Smrček [-] , A. Poliak [-] , P. Bouška [-] , V. Mareš [-]

Počet diváků: 7. Rozhodčí: Tůma Lukáš - GAABRIŠ Roman (N), JARÝ Zdenek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku