Z. Vacek 65.
1:2
(0:0)
60. T. Plný
70. N. Ben
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 15:00

4.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křinice dnes týmem šťastnějším


Branky


65. Z. Vacek - 60. T. Plný , 70. N. Ben
0

Ve 4. kole zavítali do Otovic hráči Křinic. Zápas se velkého deště zvládli lépe hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle toho moc nepřinesla

Do prvního poločasu vstoupili daleko aktivněji hosté. Jejich hra byla rychlá, svižná, celkově hostující drželi více balon. Křinice si vytvořily velké penzum šancí, část z nich neproměnil jejich forvard Josef Kovač. Vždy ale ztroskotal na brankáři domácích Kristiáném Pokorným. tento mladý gólman držel hodně Otovice nad vodou. Nic zajímavého se v první půli nestalo, a tak mužstva odcházela do šaten za nerozhodného stavu.

Druhý poločas lepší Otovice

V druhé půli se toho odehrálo v podstatě více. Na první gól se sice patnáct minut čekalo, ale co by. V 60.minutě se po rohu a velké skrumáži míč odrazil k Tomáši Plnému, který to měl jednoduché, jen to tam dorazit. Otovice se snažily přidat branku, kterou by skóre srovnaly, to se jim také podařilo. V 65. minutě se prosadil zase po skrumáži a zmatku ve velkém vápně bodýlkem Zdeněk Vacek. Poté musel ale utkání sudí Ján Giéci přerušit kvůli nepříznivému počasí. Asi po 15 minutách povolal obě mužtsva zpět na plochu, což moc obou týmům nepřišpělo. Otovice sice byly lepším týmem, ale tím kdo přidal třetí, zároveň poslední gól, nebyly. V 70. minutě se totiž míče chopil velký technik Jamil a krásným přehození pokořil brankáře Pokorného. Poté se ale hosté z Křinic o výsledek báli, domácí měli pár šancí, které ale nedokázali využit ve svůj prospěch. Remízový zápas tedy skončil 1:2 pro hosty z Křinic.



Ohlasy k zápasu


Sokol Otovice
Luboš Kudláček - Otovice: Už se modlíme, aby byl konec.

Sokol Křinice
Josef Fajstl - trenér hostů: Kdybychom proměnili v první půli šance, které jsme měli, nemuseli jsme se tak strachovat o výsledek.



Sestavy


Sokol Otovice
K. Pokorný [-] - P. Motyčák [-] , T. Hrnčíř [-] , J. Panchártek [-] , J. Dziak [-] , M. Korityák [-] , P. Franc [-] , J. Kuchta [-] , T. Korityák [-] , V. Franc [-] , Z. Vacek [-]

Sokol Křinice
R. Vít [-] - M. Adamov [-] , J. Kovač [-] , T. Plný [-] , T. Dvořáček [-] , M. Dvořáček [-] (46. P. Balcar [-] ) , J. Roman [-] , N. Ben [-] , L. Kalous [-] (46. L. Harviš [-] ) , M. Vinš [-] , P. Rosa [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: Gieci Jan - KUDLÁČEK Luboš (N), HARVIŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku