Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

5.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo dohrává, diváky potěšilo vysokou přestřelkou s Rychnovem, ale prohrálo


0

Hráči Nového Sedla se nedávno dozvěděli smutnou zpárvu, a sice, že koncem letošní sezóny skončí také existence tamného B-týmu, který letos zkvalitňoval úroveň naší soutěže a jeho absence pro nás bude velkou ztrátou. Nicméně vraťme s k zápasu. Hráči Baníku Union se tedy rozhodli, že si konec sezóny zkusí užít, a tak se domluvli, že si budou sestavy, v nichž nastoupí, vždy losovat před utkáním. To samé tedy udělali i tentokrát a vznikla z toho ohromná otevřená přestřelka s Dolním Rychnovem, v níž nakoenc padlo hned dvanáct branek, ale bohužel pro zraky domácích diváků, osm z nich do brány domácích, a tak Rychnov nakoenc zvítězil 8:4. Novému Sedlu ale přesto stále patří první příčka v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnovu vyšel úvod i konce poločasu

Sedlo nenastoupilo úplně zformované a z jeho losované sestavy pramenilo na hřišti mnoho nedorozumnění, což byla pro Rychnov výhoda a už v sedmé minutě toho dokázal využít Roman Heřman. Pak ale přišel s brankami na chvíli menší útlum a spíše se čekalo, až si Novosedelští na svých pozicích trochu více sendnou. To se sice asi nestalo, ale i tak se nakoenc v jedenadvacté minutě prosadil Kamil Farkaš st., který tak vyrovnal na 1:1. V trochu nudnějším tempu se pak pokračovalo i nadále, ale chyby novopečeného domácího brankáře nakoenc Rychnovu ještě dovolily udělat si v závěru dostatečný náskok, takže se s blížícím se závěrem prosadili v tomto pořadí ještě Jiří Veršecký, Roman Heřman a Roman Heřman ještě jednou, čímž zkompletoval hattrick a před koncem poločasu dostal rychnovský tým do vedení 4:1.

Otevřený zápas nerozhodlo ani rychlé navýšení Rychnova

Hned v první minutě druhé půle se dokázal prosadit Pavel Peterka, a tak vedl Rychnov okamžitě už 5:1 a zdánlivě bylo o výsledku rozhodnuto. Bleskurychle ale dokázal zase snížit Daniel Farkaš. V takto otevřeném utkání se mohlo stát opravdu cokoli, ale když zhruba v šedesáté minutě zvýšil Vlastimil Verner na 6:2, tak už snad nikdo nevěřil, že by mohl domácí tým zápas ještě otočit.  Avšak vzápětí opět snížil Daniel Farkaš a nikdo si nemohl být po devíti brankách vůbec ničím jistý. O tři minuty déle ale už nenechal nikoho na pochybách Evžen Klemm a chvíli o něm Pavel Peterka, který společně zvýšili na 8:3 a v tu chvíli už bylo dvacet minut před koncem rozhodnuto. Přesto si ještě v závěrečných minutách našel Daniel Farkaš prostor pro to, aby svůj hattrick zkompletoval a ještě alespoň esteticky výsledek upravil na 4:8.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo B
Tomáš Tefr: U nás se rozhodlo, že se B-tým rozpouští, takže u nás hodně lidí skončilo a my tak máme problémy se vůbec sejít na zápasy v dostatečném počtu a vždy bereme všude, kde to jen jde. Ale řekli jsme si, že to budeme brát sportovně a zkusíme si ten závěr alespoň užít, když už nic jiného, takže jsme si rozlosovali sestavu a šli jsme hrát. Nechtěli jsme nic hrotit, takže jsme hráli z nezajištěné obrany a bez větší disciplíny, z čehož vlastně pramení i ten výsledek. Pro nás už je to nyní opravdu jen takové uvolnění, po zápase si dáme pivko a jdeme spokojení domů. Fotbal se už ani hodnotit nedá. Tím ale nechci říct, že jsme se nesnažili, jen jsme dělali hodně chyb a ještě jsme měli smůlu. Musím ale ještě říci, že nás Rychnov velmi překvapil, hodně se v poslední době zvedl a hrál velmi dobře.

SK Dolní Rychnov B
SK Dolní Rychnov: Dolní Rychnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo B
J. Punčochář [-] - D. Petřík [-] , D. Farkaš [-] , T. Tefr [-] , K. Farkaš st. [-] , D. Patera [-] , J. Procházka [-] (46. M. Janičo [-] ) , J. Němeček [-] (31. T. Kubišta [-] ) , Z. Rubáš [-] , V. Rádl [-] (53. D. Sliško [-] ) , M. Kubelka [-]

SK Dolní Rychnov B
T. Zelenka [-] - Z. Liebl [-] , E. Klemm [-] , R. Heřman [-] , V. Verner [-] , P. Peterka [-] , D. Reismüller [-] (46. J. Kasal [-] ) , M. Dvořák [-] , J. Veršecký [-] (49. A. Tirinda [-] ) , S. Miler [-] , K. Hylský [-]

ŽK: 54. K. Farkaš st. , 81. D. Sliško - 78. V. Verner .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - FARKAŠ Kamil (N), KREYSA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku