4:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

7.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týmy si rozdělily po 90. min. body


Branky


0

Domácí tým Velká Hleďsebe přivítal hráče Sokola Stará Voda a po průměrném utkání toto skončilo remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

       Za ideálního fotbalového počasí na svém hřišti přivítalo mužstvo Velké Hleďsebe hráče Sokola Stará Voda. Domácí tým začal o něco lépe, kdy se v 19. min. po své trefě zapsal na listinu střelců domácí hráč Michal Vrána. Obraz hry ze strany obou celků byl spíše průměrný. Obě mužstva si vytvořila řadu šancí, ale další branku zaznamenali hráči Sokola Stará Voda a to ve 42. min. po akci Jiřího Richtera. Stav utkání byl vyrovnaný 1:1 a obě mužstva šla smírně do kabin.

     Do druhého poločasu obě mužstva nastoupili v nezměněných sestavách. Na začátku druhého poločasu do utkání lépe vlétli hráči Staré Vody, kdy po střele v 21.min. Jiřího Richtera zvýšil skóre na 1:2. Domácí zvýšily obrátky a na toto reagovali vyrovnávacím gólem v 53.min. , kdy za svá záda hostující brankář pustil střelu Michala Vítka. Utkání dále pokračovalo v průměrném tempu a v 60. min. za hosty navýšil skóre Roman Pecher. Stav utkání byl 2:3 pro hráče Staré Vody. Domácí tým po střelené brance po náhodné akci v 65. min. srovnal skóre utkání na 3:3 Václav Vránek. D konce utkání se již nic závažného nestalo a hlavní rozhodčí po 90. min. ukončil utkání. Hráči se poté odebrali k penaltovému rozstřelu.

Sokol Velká Hleďsebe si po penaltovém rozstřelu připsala dva body do tabulky

     Po základní hrací době, kdy stav utkání skončil nerozhodně 3:3 se odebralo z každého týmu pět hráčů k penaltovému rozstřelu. Uspěšnějším týmem se stali hráči Sokola Velká Hleďsebe, kdy tito proměnili čtyři pokutové kopy. Hráči ze Staré Vody dali pouze jednu branku. Stav byl tedy 4:1 pro domácí tým.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Velká Hleďsebe
Pavel Petrášek (trenér): "Myslím si, že o vysokém počtu gólů v tomto utkání z obou stran, rozhodly chyby obou brankářů. Z mého pohledu jsme sice na penalty vyhráli, ale celkově utkání nemělo valnou úroveň. I přesto děkuji hráčům za bojovnost."

TJ Sokol Stará Voda
Roma Pecher ( hráč): " Vyrovnané utkání u obou stran , podla nějaká ta branka, což je dobře. Nakonec byly penalty , které jsme nedali. Škoda jednoho bodu."



Sestavy


TJ Sokol Velká Hleďsebe
D. Kutil [-] - M. Vrána [-] , L. Kutil [-] , L. Baťko [-] , T. Pikl [-] , M. Švarc [-] , P. Špalek [-] , M. Vítek [-] (72. M. Hojda [-] ) , V. Vránek [-] , J. Šanda [-] , A. Novák [-]

TJ Sokol Stará Voda
P. Schlosser [-] - D. Gujda [-] , J. Richter [-] , L. Vondruška [-] , V. Procházka [-] , P. Krofta [-] , R. Pecher [-] , J. Marek [-] , F. Procházka [-] (61. S. Knap [-] ) , M. Buchta [-] , O. Buček [-]

ŽK: 64. D. Gujda , 67. L. Vondruška .
Místo: Velká Hleďsebe. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Topinka Jiří - VODIČKA Martin (N), ŠTRUNC Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.