6:3
(3:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání Kostelce s Borohrádkem rozhodl střídající Rada hattrickem


Branky


10. R. Svatoš , 13. D. Krupka , 43. R. Svatoš , 77. J. Rada , 83. J. Rada , 88. J. Rada - 20. T. Sazima , 36. K. Lifka , 49. J. Duda
0

V souboji dvou posledních celků tabulky viděli fotbaloví fanoušci v Kostelci nad Orlicí skvělou podívanou okořeněnou devíti brankami. Borohrádku se v utkání podařilo dvakrát vyrovnat, ale na branky střídajícího Rady, již hostujcí hráči nedokázali odpovědět a autor hattricku se stal hrdinou utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padaly na obou stranách

Rezerva Kostelce nad Orlicí přivítala Lokomotivu Borohrádek,která to v boji o záchranu v soutěži bude mít už velmi složité. Domácí tým byl posílen o několik hráčů A-týmu, což se poprvé projevilo v 10. minutě. Po hrubé chybě v zadních řadách hostí, postupoval zcela osamocen kostelecký Svatoš na brankáře Nývlta , kterému udělal kličku a míč poslal do prázdné branky.  Na druhou branku se v Kostelci nečekalo příliš dlouho. O 3 minuty později přišel centr z pravé strany, k odraženému míči se dostal Dominik Krupka a přesnou ranou prostřelil vše, co mu stálo v cestě včetně brankáře Borohrádku. Po této obdržené brance se osmělili i hosté a na rozdíl jedné branky snížil utěšenou střelou hostující kapitán Tomáš Sazima. Hosty tato branka ještě více nakopla a ve 36. minutě již bylo skóre na světelné tabuli vyrovnané, když se prosadil Kamil Lifka. Zdálo se, že oba týmy odejdou do kabin za nerozhodného stavu. Proti byl však autor první branky utkání Svatoš a ve 43. minutě překlopil krátce před poločasovou přestávkou opět vedení na domácí stranu. Pro diváky atraktivní první poločas skončil vedením domácího mužstva 3:2.

Hosté si nevěděli rady se střídajícím Radou

Hosté z Borohrádku věděli, že případná porážka bude velkou komplikací v boji o záchranu v soutěži. I díky tomuto faktu vstoupil předposlední celek tabulky do druhého poločasu velmi dobře a za svoji aktivitu byl odměněn ve 49. minutě, kdy se prosadil hostující Duda a skóre utkání bylo opět srovnáno. I vyrovnaný výsledek byl však pro hosty málo a hnali se za vstřelením vedoucí branky. Posílená kostelecká rezerva je však nepouštěla do vyložených brankových příležitostí, které by ohrozily mladého brankáře Jirku Kozla. V 77. minutě se domácí trenér odhodlal ke střídání, když Jošta nahradil Rada a tato změna se pro vývoj  utkání stala zcela zásadní. Ani ne po minutě se střídající Rada nejlépe zorientoval ve skrumáži po rohovém kopu a s notnou dávkou štěstí propasíroval míč do sítě Borohrádku. Vedoucí branka Kostelce přistřihla hostům křídla a o 6 minut později poslal domácí do dvoubrankového vedení opět střídající žolík Rada. To však od  hrdiny utkání nebylo vše. V 88. minutě si skvěle připravil míč a nechytatelnou střelou na zadní tyč  přibalil hostujícímu celku na cestu šestou branku. Po této brance se utkání již dohrávalo  a rezerva Kostelce si alespoň částečně zpravila chuť po nepovedené jarní části.



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí B
Milan Bořek : Vedoucí týmu: I když jsme byli posíleni 5 hráči z A týmu, hosté byli houževnatým soupeřem. Utkání zlomil až střídající Rada, který od nástupu na hřiště během 12 minut vstřelil 3 branky a tým dovedl do vítězného konce.

TJ Lokomotiva Borohrádek
Radek Sazima: Trenér: Zasloužená výhra domácího týmu



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí B
J. Kozel [-] - D. Krupka [-] , A. Jošt [-] (77. J. Pápay [-] ) , L. Plocek [-] , J. Kvasnička [-] (77. J. Rada [-] ) , M. Cvejn [-] , R. Svatoš [-] , L. Krupka [-] (77. F. Jireš [-] ) , M. Hochmann [-] , D. Marek [-] , T. Novák [-] (46. M. Kozel [-] )

TJ Lokomotiva Borohrádek
J. Nývlt [-] - J. Duda [-] , T. Václavek [-] (60. T. Moravec [-] ) , K. Voříšek [-] (46. J. Kněžour [-] ) , K. Lifka [-] (60. J. Uhnavý [-] ) , F. Liška [-] , J. Matějus [-] , J. Čermák [-] (78. M. Staněk [-] ) , T. Sazima [-] , M. Barták [-] , M. Moravec [-]

ŽK: 41. K. Voříšek , 61. J. Čermák , 61. M. Moravec , 62. J. Matějus .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Jiříček Adam - PEŠAVA Otakar, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.