3:1
(2:1)
12. O. Zugar (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase kola Chlumec bral všechny body


Branky


6. J. Veselský , 32. D. Bareš , 79. J. Hartman - 12. O. Zugar (p.)
0

Třetí Chlumec nad Cidlinou hostil první Valdice a Chlumec chtěl potvrdit jarní domácí neporazitelnost. Valdice toužily po udržení první příčky, ale to by znamenalo v Chlumci zabodovat. Diváci viděli nadprůměrné vyrovnané utkání, ve kterém vyhrál lépe střílející tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byly dvě penalty

Vstup do zápasu se povedl lépe domácímu mužstvu, které se už po šesti minutách ujalo vedení 1:0. Domácí Veselský skvěle zužitkoval přihrávku a poprvé překonal hostujícího gólmana Mäsiara. V12.minutě dostali Valdice velikou příležitost k vyrovnání , když dostaly výhodu pokutového kopu. Penaltu bezpečně proměnil Zugar a bylo srovnáno na 1:1. Poté bylo utkání docela vyrovnané, ale úniky domácích hráčů po křídlech byly hodně nebezpečné. Jenomže většinu centrů posbíral skvělý Mäsiar v bráně Valdic. Domácí tým šel do vedení v 32.minutě, kdy se za záda Mäsiara trefil Bareš. V 39.minutě mohli domácí své vedení navýšit, když se pískala penalta po faulu na Veselského. Jenomže Veselský ji neproměnil a tak to bylo pořád 2:1. Tímto výsledkem skončil i první poločas.

V druhém poločase padla už jen jedna branka

I druhý poločas nabídl vyrovnaný průběh a hosté dokazovali, že nejsou v čele tabulky náhodou. Domácí tým se pořád snažil útočit hlavně po křídlech, ale dlouho se nemohl prosadit. Postupem času si Chlumec získával převahu, kterou vyjádřil pojišťovací brankou v 79.minutě. Hostujícího brankáře Mäsiara překonal domácí Hartman a završil konečné skóre na 3:0. Hosté předvedli v Chlumci velice dobrý výkon a přispěli tak ke kvalitě utkání. Ale body zůstaly doma a Chlumec se pomalu dotahuje k vedoucímu duu v tabulce.




Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Vedoucí mužstva Jaroslav Koza: V bojovném zápase se šancemi na obou stranách jsme proměnili tři a další jsme nedokázali proměnit a to ani v 39.PK Veselský na kterého byl předtím faul. Hosté se do konce zápasu snažili s výsledkem něco udělat, ale my jsme si tři body už vzít nenechali. I nadále nás trápí velká marodka a někteří hráči musí odehrát dva zápasy ve dvou dnech. Z našich hráčů zaslouží pochvalu Veselský a Bráborec.

TJ SKP Valdice
Trenér Vladimír Kalenda: Do Chlumce jsme zajížděli s vědomím, že nás čeká těžké utkání. To se potvrdilo již v 6. minutě, když jsme inkasovali z brejkové situace domácích. V 11. minutě jsme vyrovnali z pokutového kopu. Do poločasu jsme inkasovali ještě jednou. Druhý poločas se projevilo naše tréninkové manko a domácí si svojí fotbalovou vyspělostí výsledek pohlídali. Myslím si, že i přes prohru jsme neudělali špatný dojem a přítomní diváci si přišli na své.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
J. Appl [-] - J. Hartman [-] , J. Hanuš [-] , D. Bareš [-] (89. M. Chára [-] ) , M. Bráborec [-] , M. Kučera [-] , J. Veselský [-] , V. Branský [-] (46. J. Myška [-] ) , P. Janda [-] , D. Appl [-] (85. J. Zeman [-] ) , D. Jelínek [-] (79. J. Volný [-] )

TJ SKP Valdice
A. Mäsiar [-] - T. Rejman [-] , J. Špicar [-] , T. Vočka [-] (79. P. Vích [-] ) , O. Zugar [-] , M. Volšička [-] (76. R. Fejfar [-] ) , D. Sobotka [-] (60. M. Toráč [-] ) , L. Maxa [-] , P. Drahoňovský [-] , L. Sedlák [-] , P. Vilímek [-]

Hráči zápasu: M. Bráborec , J. Veselský - P. Vilímek , L. Sedlák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hofman Miloš - VÍTEK Pavel, PÁLKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku