Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kalná padla v Chlumci


Branky


0

V zápase kola hostil třetí Chlumec nad Cidlinou první Dolní Kalnou. Osmdesát přítomných diváků vidělo krásné fotbalové představení, ke kterému svým výkonem přispěla obě mužstva, a navíc padlo pět krásných branek.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha domácích v prvním poločase

Domácí tým vstoupil do zápasu aktivněji a poměrně brzy se mu povedlo jít do vedení. Ve čtvrté minutě podcenil hostující stoper Navrátil, centr od lajny a pro volného domácího Bráborce už nebylo problémem poslat míč za záda gólmana Šulce. Domácí se tak ujali vedení 1:0 a tato branka je nabudila ḱ velice dobrému výkonu. Kdyby měli chlumečtí lepší finální přihrávku, tak by byl zápas rozhodnut již v prvním poločase. Takto se jim podařilo vstřelit už jen jednu branku, za notného přispění domácí obrany. Ve středu hřiště přišli hosté lacino o míč, domácí toho rychle využili a zakončující Kučera nezaváhal a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Do konce poločasu už branka nepadla a tak se šlo do kabin lépe domácímu mužstvu, které hřálo v zádech dvoubrankové vedení.

Dolní Kalná se nadechla k finiši pozdě

Hosté do druhého poločasu poslali Bartoše, který výrazně oživil jejich hru a v 48.minutě poprvé zahrozil domácí obraně. V 51.minutě se hostům podařila krásná akce na jeden dotek, kdy úplně vyšachovali domácí obranu. Na konci akce byl Tauchman, který přesnou střelou překonal domácího gólmana Appla a snížil stav zápasu na 2:1. Domácí se malinko začali bát o výsledek, ale na koně je posadila chyba hostujícího Kodytka, když jeho přihrávku vystihl nejlepší hráč domácích Kučera. No a samozřejmě před gólmanem Šulcem nezaváhal a vstřelil mu svou druhou branku v tomto zápase. V 60.minutě tak domácí navyšují svůj náskok na 3:1 a o dvě minuty je pro hosty ještě hůř. Domácím se podařil rychlý brejk, na jehož konci je Hartman, který upravuje na 4:1. Po této brance jakoby z hostí konečně spadlo nějaké závaží a začali předvádět fotbal prvního mužstva tabulky. Vytvářeli si jednu příležitost za druhou, ale jak rychle je získávali, tak rychle je i zahazovali. Takže Chlumec doma zcela zaslouženě vyhrál 4:1 a stáhl náskok Dolní Kalné na jeden bodík.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Vedoucí mužstva Jaroslav Koza: Dnešní zápas nám nabídl souboj prvního s třetím týmem tabulky. Vyjma posledních dvaceti minut jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli a do tabulky získali tolik potřebné tři body. Je třeba pochválit všechny naše hráče, zvláště pak Míru Kučeru. I když jsme dali branky, stále máme rezervy v rozehrávce a přesnosti přihrávek. Zápas s přehledem odřídila trojice rozhodčích z Libereckého kraje.

FK Dolní Kalná
Tomáš Navrátil st.: Zasloužené vítězství posíleného domácího týmu, výsledek je pro nás asi krutý, ale domácí nás předčili ve všem, hlavně v produktivitě. Pro nás svitla naděje na začátku druhé půle, kdy jsme parádní brankou Tauchmana snížili, ale byla to jen jedna vlaštovka a ta jak známo jaro nedělá. V poslední půlhodině jsme měli snad čtyři jasné šance, ale naši produktivitu trefně okomentoval otázkou pan delegát:"Vám někdo zakázal dávat branky?" To hovoří za vše… Jinak výborní rozhodčí.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
J. Appl [-] - J. Hartman [-] (79. D. Šafránek [-] ) , Z. Dušek [-] , M. Kučera [-] , J. Veselský [-] , V. Branský [-] , J. Myška [-] (46. J. Kraus [-] ) , M. Bráborec [-] , J. Volný [-] , D. Appl [-] , M. Drahorád [-] (6. K. Staněk [-] )

FK Dolní Kalná
M. Šulc [-] - J. Jiřička [-] , T. Jiřička [-] , L. Dědek [-] , J. Smetana [-] (46. M. Bartoš [-] ) , T. Hampl [-] (69. D. Ježek [-] ) , J. Navrátil [-] , M. Najman [-] , J. Landyš [-] , A. Kodytek [-] , Z. Tauchman [-]

ŽK: 63. Z. Tauchman .
Hráči zápasu: M. Kučera , J. Hartman - M. Bartoš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zlatník Jakub - ĎÖRĎ Mário, FRIČ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku