2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valdice braly dva body po penaltách


Branky


0

Šesté Valdice hostily sedmý Chlumec a pro domácí Valdice to byla jarní premiéra, protože jejich první zápas byl odložen. Oba týmy měly stejně po deseti bodech, takže se rozhodovalo, kdo komu odskočí. Diváci nakonec viděli zajímavý zápas dvou rozdílných poločasů, s penaltovým rozuzlením.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po slibném úvodu hostí, šli do vedení domácí

Do zápasu vstoupil o hodně lépe Chlumec nad Cidlinou. Kdyby hosté po deseti minutách vedli 0:3, tak by se nikdo nemohl divit. Šance Kučery nebo Kmínka byly stoprocentní a je k jejich škodě, že je neproměnili. Protože po deseti odehraných minutách Valdice hru vyrovnaly a převzaly iniciativu. Odměnou jim byla vedoucí branka, která padla v 38.minutě. Síť za zády hostujícího gólmana Kukala, rozvlnil domácí Rejman a poslal svůj tým do vedení 1:0. Až do konce poločasu se skóre nezměnilo a do kabin tak šlo spokojenější domácí mužstvo.

V druhém poločase Chlumec zaslouženě vyrovnal

Začátek druhého poločasu byl docela vyrovnaný, kdy se obě mužstva střídala v držení míče. Na obou stranách vznikaly takové pološance, kterým chyběl kousíček k úspěšnému zakončení. Po hodině hry začal Chlumec přebírat iniciativu a hned se to projevilo častějším ohrožením Mäsiarovi brány. V 64.minutě si na centr z pravé strany naběhl hostující Kofránek a utěšenou střelou z voleje nedal domácímu gólmanovi Mäsiarovi žádnou šanci. Ten se jen smutně ohlédl za míčem třepetajícím se v jeho síti. Bylo vyrovnáno na 1:1 a přes veškerou snahu obou mužstev, již žádná branka nepadla. Zápas tak skončil remízou 1:1 a muselo se jít na pokutové kopy.

Druhý bod po penaltách brali domácí

V první sérii se vyznamenal hostující gólman Kukal a penaltu chytil. Jenomže za hosty Branský a Hartman nedali a tak se z druhého bodu radovaly Valdice.





Ohlasy k zápasu


TJ SKP Valdice
Hrající trenér Vladimír Kalenda: Utkali jsme se s dalším velmi kvalitním soupeřem. První poločas byl vyrovnaný a naše družstvo šlo do vedení zásluhou Rejmana. Po hodině hry si hosté vytvořili mírný tlak, ze kterého vytěžili vyrovnávací branku. V penaltovém rozstřelu jsme uspěli a získali bonusový bod.

FK Chlumec nad Cidlinou B
Vedoucí mužstva pan Jaroslav Koza: V úvodu dnešního zápasu jsme si vypracovali tři brankové příležitosti, které jsme jako obvykle nedokázali proměnit. Domácí hru postupně vyrovnali a začali zlobit z rychlých protiútoků a jeden dokázali proměnit ve vedoucí branku. Poločas tedy 1:0 pro domácí. Ve druhém jsme se snažili s výsledkem něco udělat a to se nám podařilo hezkou brankou z voleje naším nejlepším hráčem Martinem Kofránek. Stav 1:1 zůstal až do konce zápasu. Na penalty jsme prohráli 4:3.



Sestavy


TJ SKP Valdice
A. Mäsiar [-] - J. Špicar [-] , T. Rejman [-] , M. Toráč [-] (46. M. Kubíček [-] ) , M. Volšička [-] , O. Zugar [-] , T. Vočka [-] (59. D. Sobotka [-] ) , L. Maxa [-] (68. V. Kalenda [-] ) , T. Repka [-] , P. Drahoňovský [-] , P. Vilímek [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - J. Hartman [-] , M. Kofránek [-] , M. Kučera [-] , F. Kmínek [-] (53. D. Appl [-] ) , V. Branský [-] , J. Myška [-] (31. A. Jerie [-] ) , M. Bráborec [-] , M. Volný [-] , V. Beneš [-] , M. Drahorád [-]

ŽK: 41. T. Vočka , 63. O. Zugar - 26. V. Branský , 62. M. Volný . ČK: M. Drahorád .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Jehlička František - HLAVSA Václav, DUŘT Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku