Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Dvora zabrala a zvítězila nad Opočnem


Branky


0

Dvůr již několik utkání čeká na vítězství a na půdě Opočna ho nečekalo nic lehkého. Hosté však oproti minulým zápasům své brankové příležitosti proměnily a vezou si z horké opočenské půdy cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ze Dvora své šance využili

I přesto, že divizní áčko Dvora Králové mělo volno, rezerva Dvora odjížděla k utkaní do Opočna v pouze jedenácti lidech bez možnosti střídání. Od úvodního hvizdu se hrálo ofenzivní utkání nahoru dolu s mírnou převahou hostí. Dvorští se dostali do vedení ve 25. minutě zásluhou Kuby Vaníčka, který je jinak brankářskou oporou áčka, ale svými brankami pomáhá rezervě Dvora. Domácí hráči nezůstávali pozadu a měli tři obrovské šance. Nejdříve se domácím nepodařilo trefit odkrytou branku hostí a ve dvou případech podržel hosty skvělý Matula v brance. Když už se zdálo, že oba celky půjdou do kabin za stavu 0:1, napřáhl z 20 metrů Václav Hák a jeho střela skončila v šibenici branky Opočna.

Rozhodnutí přinesla branka Vágnera

Pokud šli hosté do druhého poločasu s odhodláním co nejdéle držet své dvoubrankové vedení, tento plán jim zcela jistě nevyšel. Ihned po změně stran ve 46. minutě se k míči dostal domácí Přibyl a svojí dělovkou na přední tyč, div neprotrhl síť za bezmocným brankářem Matulou. Hosté neznervózněli a dvoubrankové vedení jim po přesné kolmici Vágnera vrátil svoji druhou brankou v utkání Vaníček, který si ještě pohrál s domácím brankářem a poslal míč do prázdné branky. Odpověď Opočna přišla záhy. V 62. minutě dostal domácí do zápasu kanonýr Jelen a diváky ve sportovním areálu čekalo velké drama. Utkání pokračovala ve velkém tempu a brankové příležitosti se střídaly na obou stranách. Efektivnější v koncovce však byli hosté a uklidnění na jejich kopačky přinesl Vágner, který po další pěkné kombinaci zvýšil vedení Dvora. Do konce utkání se již domácím další drama nepodařilo, a tak si hosté vezou z horké opočenské půdy velmi cenné 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Opočno
Jan Jánský, trenér: Vyrovnané utkání,kdy hosté své šance lépe využili.Gratuluji k vítězství.

TJ Dvůr Králové nad Labem B
Čeněk Celler - trenér: 11 hráčů podalo bez možnosti vystřídání velmi dobrý výkon a po dlouhé době jsme získali tři body. Takže v souhrnu bylo nás málo, ale samí dobří.



Sestavy


TJ Spartak Opočno
F. Effenberk [-] - M. Školník [-] (67. P. Filip [-] ) , J. Lukášek [-] , K. Petr [-] , L. Čtvrtečka [-] - L. Reichl [-] , P. Musil [-] , M. Škrabal [-] (46. M. Šnajdr [-] ) , M. Vondřejc [-] (46. J. Franc [-] ) - T. Přibyl [-] (62. O. Přibyl [-] ) , L. Jelen [-] -

TJ Dvůr Králové nad Labem B
V. Matula [-] - J. Vaníček [-] , K. Samler [-] , J. Ruprich [-] , L. Mertlík [-] , J. Kuhn [-] , R. Vágner [-] , D. Machek [-] , J. Gábor [-] , V. Hák [-] , M. Voldán [-]

ŽK: 76. K. Petr - 19. D. Machek , 39. R. Vágner , 67. J. Vaníček , 73. L. Mertlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ludvík Jakub - ŘÍHA Luboš, NOŽKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku