4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola dominoval Náchod


Branky


8. L. Říha , 39. T. Petr , 76. M. Punar , 87. J. Plšek
0

Magnet kola ovládl domácí Náchod, který si již v tabulce vybudoval silné vedoucí postavení. Hosté se však za svůj výkon nemusí stydět a z utkání mohli odcházet se vztyčenou hlavou. Zajímavostí je, že tým Náchoda ani ve 4. jarním kole stále neinkasoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrý nástup domácích

Na umělém trávníku v Náchodě bylo k vidění utkání dvou nejlépe postavených mužstev v tabulce. Oba celky se mohou pyšnit především vynikající defenzívou, když hosté inkasovali v jarní části pouze jednu branku a brankář domácích Vojta Ruffer dokonce nebyl ještě překonán. Tuto statistiku ale velice rychle od úvodního hvizdu dokázal smazat domácí Lukáš Říha, který po krásné individuální akci Vlasty Vlčka již neměl problém trefit odkrytou prázdnou část branky hostí. Hosté byli zaskočeni z ostrého startu domácích a jen s obtížemi odvracely útočné valy s chutí hrajících domácích. Druhou branku se však Náchodu nedařilo vstřelit, a tak se Doudleby začaly osmělovat a hrozit z přímočarých protiútoků. Domácímu favoritovi se přeci jenom před přestávkou podařilo vstřelit druhou uklidňující branku. Rychle rozehrané autové vhazování se dostalo k Vlčkovi, který elegantně patičkou uvolnil za obranu Tomáše Petra a ten s přehledem přehodil brankáře Gartnera. První poločas se hrál ve vysokém tempu a bylo vidět, že se utkali dva velmi kvalitní celky této skupiny.

Náchod si již utkání pohlídal a přidal dvě branky

Ve druhém poločase se hosté přidali na důrazu a rychlosti a hra se vyrovnala. Doudleby se dostaly i do několika slibných brankových příležitostí, ale v těch je vychytal na jaře zatím bezchybný brankář Ruffer. Hra měla spád a k vidění byla řada osobních soubojů, ale vše se odehrávalo v duchu fair-play. Rozuzlení utkání přinesl až v 76. minutě Martin Punar, který po akci na jeden dotek s Vrabcem, Vlčkem a Plškem postupoval zcela sám na brankáře hostí a střelou mezi nohy zahrál Gartnerovi na housle.  Hosté se po této brance na závěrečný tlak nezmohli a naopak v závěru utkání inkasovali ještě jednu branku. Dlouhý míč Punara našel kanonýra Plška, který na rohu malého vápna přetlačil obránce i brankáře a již neměl problém umístit míč do prázdné brány hostí. Šlágr kola tedy skončil jednoznačný výsledkem, ale hosté z Doudleb se za svůj výkon rozhodně nemusí stydět.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Náchod B
Richard Berger - asistent trenéra: Roli favorita jsme zvládli,naše vítězství je zasložené,dále chválím trojici rozhodčí za kvalitně odřízený zápas

TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
Marek Mazura - trenér: Začátek zápasu, prvních 15 minut bylo hrozivých, jen jsme čekali co se bude dít. Soupeř hrál fotbal minimálně o jeden rychlostní stupeň vyšší než ostatní soupeři v této soutěži. Do přestávky jsme se zlepšili a zahrozili z několika protiútoků. Ve druhém poločase jsme se soupeři vyrovnali, ale bohužel jsme žádnou šanci neproměnili. Dnešní zápas nás i přes prohru bavil, hra měla spád, nikdo nefňukal a nebrečel, rozhodčí nepřekážel a byl tam jen když bylo třeba.Jen škoda, že nepřijelo více diváků.



Sestavy


FK Náchod B
V. Ruffer [-] - J. Vejprava [-] , D. Král [-] , R. Poláček [-] , M. Punar [-] , O. Vrabec [-] (82. M. Klečák [-] ) - L. Říha [-] , V. Vlček [-] (79. J. Rorbach [-] ) , T. Petr [-] (64. D. Schärfer [-] ) - J. Plšek [-] (88. M. Jahoda [-] ) , J. Vaněček [-]

TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
V. Gärtner [-] - J. Hudousek [-] , M. Mazura [-] , J. Souček [-] , J. Langr [-] (85. P. Kudláček [-] ) , J. Šrámek [-] , M. Mazura [-] , T. Kotyza [-] , J. Krmaš [-] , T. Mazura [-] , M. Mazura [-]

ŽK: 56. J. Plšek , 87. D. Schärfer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Havlík Aleš - ŘÍHA Jiří, JANOTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku