0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V koncovce efektivnější Náchod si odváží 3 body


Branky


0

Albrechtice se svého soupeře nezalekly a postavení obou celků v tabulce neodpovídalo dění na hrací ploše. Domácí hráči si vypracovali dvě slibné brankové píříležitosti, ve kterých však selhali. Náchod si tedy drží 100% jarní bilanci a navíc jako jediný tým na jaře ještě neinkasoval. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Albrechtice držely s favoritem krok

Domácí celek za krásného slunného počasí přivítal přes svými příznivci jasného lídra tabulky a největšího adepta na postup Náchod B. Pokud Albrechtice chtěly v tomto utkání bodovat musely všichni hráči podat bezchybný a bojovný výkon. Hrálo se pohledné utkání, ve kterém hrála prim především výborná kombinace hostujících hráčů. V první velké příležitosti utkání se octil nejlepší střelec podzimní části Honza Plšek, když dostal přesnou přihrávku do vápna, jeho pohotovou střelu bodlem však zastavil pozorný domácí brankář Hlaváč.  Ve 27. minutě nastala komplikace pro domácí celek, Tomáš Forejtek se nepříjemně zranil a musel opustit hrací plochu. Hráči Albrechtic ihned dostupovali skvěle technicky vybavené hráče Náchoda a ti si nebyli schopni vypracovat tolik brankových příležitostí, na které jsou zvyklí v ostatních utkání. Diváci se ve sportovním areálu určitě nenudili, ale oba celky odcházely do kabin za bezbrankového stavu.

Branka kanonýra Plška a dvě červené karty

Do druhého poločasu nastoupilo domácí mužstvo s odhodláním co nejdéle držet nerozhodný výsledek a překvapit Náchod z rychlých brejků, kde působilo nebezpečné duo kanonýr Hořínek se skvěle rychlostně vybaveným Pinkasem. Tato taktika však bohužel pro domácí nevydržela dlouho. Po pěkné akci Rompotl loboval brankáře Hlaváče a míč ramenem dorazil do míče Plšek. Tato branka byla pro domácí velkou komplikací ,ale pokud chtěli v tomto utkání myslet na bodový zisk museli svoji hru více otevřít. Albrechticím se naskytla větší šance po možná trochu zbytečném vyloučení hostujícího Tomáše Vejpravy, který po druhé žluté kartě předčasně zamířil do sprch. Zvýšená aktivita vedla k vypracování dvou slibných brankových příležitostí, ale hostující Náchod je přečkal bez úhony. Na druhé straně mohl svoji druhou branku v utkání přidat aktivní Plšek, ale svůj únik ze strany neproměnil, když jeho střela minula tyč domácí svatyně. 170 přítomných fanoušků vidělo v tomto utkání ještě jednu červenou kartu, tentokrát ji z rukou hlavního rozhodčího Kubálka uviděl domácí Sršeň a oslabil tak svůj tým před eventuálním závěrečným tlakem. Herně vyspělé mužstvo Náchoda si však ke konci utkání své vedení zkušeně pohlídalo a po sympatickém výkonu domácích si odváží velmi cenné 3 body.



Ohlasy k zápasu


SK Albrechtice nad Orlicí
Rostislav Kchop - trenér: Celkem pohledný zápas, kdy jsme byli pro technicky i kondičně vyspělejší tým rovnocenným soupeřem a tři body jsme rozhodně nedali zadarmo. O lepší výsledek jsme se připravili, když jsme neproměnili 2 tutovky. Přesto hráče chválím za odmakaný zápas. Mrzí zranění T.Forejtka a ČK. Naše i soupeřova nemusely být taseny.

FK Náchod B
hosté: V bojovném utkání utkání jsme byli šťastnějším,ale ne lepším týmem,utkání by slušela remíza



Sestavy


SK Albrechtice nad Orlicí
J. Hlaváč [-] - D. Hořínek [-] , L. Sršeň [-] , P. Zeman [-] , T. Jedlička [-] , O. Velíšek [-] , J. Jaroš [-] , R. Pinkas [-] , T. Forejtek [-] (27. M. Sychra [-] ) , T. Řehák [-] (56. L. Velíšek [-] ) , P. Janeček [-]

FK Náchod B
V. Ruffer [-] - J. Vejprava [-] , D. Král [-] , R. Poláček [-] , J. Rorbach [-] (46. D. Schärfer [-] ) , P. Runkas [-] - L. Říha [-] (46. P. Rompotl [-] ) , S. Hanel [-] , T. Vejprava [-] , V. Vlček [-] (76. F. Chládek [-] ) - J. Plšek [-]

ŽK: 21. R. Pinkas , 58. T. Řehák , 90. P. Janeček - 29. T. Vejprava , 45. J. Rorbach . ČK: 83. L. Sršeň - 58. T. Vejprava .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Kubálek Lukáš - ANDRÝS Jan, NÝVLT Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku