Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysokou výhrou potvrdil Jičín první místo


Branky


0

Domácí Jičín chtěl potvrdit svou vedoucí pozici v tabulce výhrou. Rudník už horko, těžko slepuje sestavu a tak tomu odpovídal i obraz hry. Padesátka přítomných diváku nakonec viděla fotbalovou exhibici a osm gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v prvním poločase si Jičín vytvořil náskok

Hosté přijeli do Jičína se šesti dorostenci, na které museli čekat, až dohrají svůj zápas. Navíc do brány opět musel Veterán Jarda Čáp. Jičín se od začátku ujal režie hry a bylo jen otázkou času, kdy se poprvé otevře skóre zápasu. V 13.minutě se po pěkné kombinaci poprvé trefil Matěj Mészáros a domácí se ujali vedení 1:0. V 29.minutě poslal svůj tým do dvoubrankového vedení Vacek. Jenomže o minutu později se hostům podařilo snížit na 2:1 brankou Putrovce. Pro domácí Jičín to ovšem nebyla žádná komplikace, protože v závěru zápasu přidal další dva góly. V 40.minutě zvýšil na 3:1 Pluhař a v 45.minutě se gólem do šatny podruhé trefil Vacek. První poločas tak skončil 4:1 pro domácí a popravdě, skóre mohlo být i vyšší.

V druhém poločase to byl souboj domácích útočníků s hostující obranou

Do druhého poločasu nastoupil domácí tým opět s chutí. Čím dál víc unavené hostující mužstvo jen stěží odolávalo nájezdům domácích hráčů. Hosté to vydrželi dvacet minut bez obdržené branky, kdy se několika skvělými zákroky předvedl hostující veterán v bráně Čáp. V 69.minutě na 5:1 zvýšil Matěj Mészáros svou druhou brankou. V 76.minutě završil svůj hattrick s chutí hrající Vacek a zvýšil náskok už na 6:1. Na konečných 7:1 uzavřel skóre Matěj Mészáros, který si v tomto zápase také vstřelil tři branky. Jičín tak suverénně ovládl postupovou skupinu a bude záležet jen na něm, jestli bude chtít postoupit do 1.A. třídy.




Ohlasy k zápasu


SK Jičín B
Vedoucí mužstva Jaroslav Matějka: Se soutěží jsme se rozloučili jednoznačným vítězstvím, které mělo být ještě vyšší. To bychom však nesměli zahazovat i ty nejvyloženější šance. Za jarní část, která nás vynesla na první místo tabulky, patří klukům poděkování.

TJ Rudník
Trenér Pavel Cerman: Samozřejmě jednoznačné vítězství domácího mužstva. Torzo našeho mužstva doplněné o obětavé dorostence bojovalo, ale nemělo šanci.



Sestavy


SK Jičín B
L. Mauer [-] - M. Jeník [-] , J. Mészároš [-] - J. Veg [-] (58. P. Přibyl [-] ) , T. Klaban [-] - M. Mészáros [-] - D. Malý [-] , T. Bucek [-] , L. Janda [-] (72. J. Krykorka [-] ) , M. Vacek [-] , P. Horáček [-] (34. R. Pluhař [-] )

TJ Rudník
J. Čáp [-] - M. Hloušek [-] , J. Prívara [-] , J. Kováč [-] (64. P. Kašpar [-] ) , P. Beláň [-] , M. Pecold [-] , M. Kučeravý [-] , J. Štemberka [-] , J. Parasič [-] , O. Putrovec [-] , M. Janoušek [-]

Hráči zápasu: M. Mészáros , M. Vacek - J. Štemberka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jehlička František - FILIP Miroslav, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.