Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 15:30

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Díky výhře se Hlušice posunuly na čtvrté místo


Branky


0

V Hlušicích se odehrál zajímavý zápas, v kterém šlo oběma mužstvům o čtvrté místo. Předměřice si chtěly přijet pro jeden bod, ale nakonec byl jejich trenér rád, že dal dokupy alespoň nějakou sestavu.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase přetahovaná o výsledek

Začátek zápasu byl docela vyrovnaný a obě mužstva se pečlivě hlídala, aby nevznikla nějaká nadějná gólová situace. Za Předměřice musel nastoupit do obrany i trenér Bouček. A když se jim v 13.minutě zranil další obránce Mach, tak se jim koncepce hry zcela rozpadla. Domácí v 19.minutě kopali roh a zahráli výborný signál, kdy na zadní tyči vyplul osamocený Erik Pařízek a hlavou pohodlně skóroval do odkryté brány. Neuběhla ani minuta a skvěle hrající hostující Paizker vyrovnal na 1:1. V 34.minutě se na straně zmocnil míče domácí Soumar, dostal se s ním až k brankové čáře a střelou na přední tyč dokonale zaskočil gólmana Kekeláka. Domácí opět vedli, tentokrát 2:1. Do velmi dobré šance se dostali hosté, když dostali výhodu přímého kopu, těsně za vápnem. Střela Paizkera zazvonila o břevno domácí brány. Další branka už v prvním poločase nepadla a tak ho domácí těsně vyhráli.

V druhém poločase Malšovice hru ovládly

Vstup do druhého poločasu se povedl lépe domácímu mužstvu. Už v 53.minutě přišel dlouhý centr za hostující obranu, kam si naběhl Špaček a úžasnou střelou nedal gólmanovi Kekelákovi žádnou šanci. Domácí vedli 3:1 a hosté se pokusili snížit stav. Jenomže střela hostujícího hráče opět skončila na břevně gólmana Petra Batelky. V další šanci hosty Batelka vychytal. V 64.minutě se trefil domácí Svěcený a skóre narostlo na hrozivých 4:1. A to ještě nebylo ze strany domácích vše. V 67.minutě se za hostujícím vápnem zmocnil míče Michal Batelka a další krásnou střelou nedal hostujícímu gólmanovi šanci. Hlušice tak tento zápas zcela jednoznačně vyhrály a předskočily svého soupeře v konečné tabulce na čtvrté místo.




Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice
Vedoucí mužstva Jaromír Průcha: Závěr sezóny se nám povedl. Během celého utkání jsme byli lepším mužstvem a zaslouženě vyhráli. Skóre se zastavilo na pěti. Závěrem chci poděkovat všem hráčům za celou sezónu, divákům, že nás stále podporují a vůbec všem kdo nám fandí.

TJ Slavoj Předměřice n. L.
Vedoucí mužstva Martin Pšenička: Utkání zaslouženě vyhráli domácí, ale mrzí mě ten výsledek. Dál bych to asi nekomentoval. Náš cíl byl dostat se do jarních bojů o postup, což se nám povedlo a udržet se v 1B.třídě. Jménem celého realizačního týmu, vedeni klubu a diváků děkuji za předvedené výkony.



Sestavy


SK Čechie Hlušice
P. Batelka [-] - J. Hodoň [-] , J. Mifek [-] (31. M. Batelka [-] ) , J. Špaček [-] (79. F. Bělík [-] ) , M. Strýhal [-] , E. Pařízek [-] , J. Soumar [-] , J. Batelka [-] , M. Svěcený [-] , O. Pařízek [-] , D. Žilka [-]

TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Kekelák [-] - M. Šmarda [-] , Š. Pekáč [-] , O. Vyleťal [-] , M. Strakatý [-] , Š. Bezvoda [-] , J. Bareš [-] , P. Paizker [-] , J. Mach [-] (13. T. Ponikelský [-] ) , J. Bouček [-] (76. J. Bouček [-] ) , L. Ponikelský [-]

ŽK: 54. J. Špaček , 77. P. Batelka - 52. J. Bareš , 65. J. Bouček .
Hráči zápasu: J. Špaček , P. Batelka - P. Paizker .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Říha Michal - ŽEROVNICKÝ David, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.