Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudník padl v oslabení – Hattrick Michala Batelky


Branky


0

Osmý Rudník hostil páté Hlušice a domácí chtěli naplno zabodovat. Jenomže i hosté toužili po bodovém tisku a tak se odehrál zápas, ve kterém každou chvilku bylo nahoře jedno z mužstev. Diváci nakonec viděli padnout pět gólů a výhru šťastnějšího mužstva.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase domácí srovnali až v závěru

Hostům se podařil vstup do zápasu, když se už v páté minutě dostali do vedení. K samostatné akci se odhodlal Michal Batelka a zakončil ji přesnou střelou, kdy gólman Čáp neměl nárok. Hosté vedli 0:1 a silný vítr jim pomáhal dostávat se do dalších šancí. Do sólových úniků se dostali Špaček a opět Batelka, ale své šance neproměnili. Rudník hru postupně vyrovnal a stával se lepším týmem. V závěru poločasu se domácím podařilo vyrovnat. Minutu před koncem prvního poločasu dostali domácí výhodu standardní situace z velice dobré pozice. K míči se postavil Jakub Víšek a nádhernou střelou nedal hostujícímu gólmanovi Batelkovi žádnou šanci zasáhnout. Gólem do šatny tak Rudník vyrovnal na 1:1 a těšil se, že v druhém poločase otočí zápas ve svůj prospěch.

V druhém poločase přetahovanou o konečný výsledek vyhrály Hlušice

Vstup do druhého poločasu se povedl lépe domácím hráčům. Po pěti minutách se dostal do vápna hostů domácí útočník a byl zcela jasně podražen, jenomže rozhodčí se bál odpískat jasnou penaltu. Tady se zastavím u výkonu hlavního rozhodčího Špačka, který v poli rozdával žluté karty, za běžné zákroky, jako na běžícím pásu, ale jakmile došlo k jakékoliv situaci ve vápně, tak se bál fouknout do píšťalky. Určitě svým výkonem nepřispěl k pohodě utkání. Domácím se přesto podařilo jít do vedení v 53.minutě. Rudníku se povedla pěkná akce, na jejímž konci byl Pecold, který poslal svůj tým do vedení. Hostující tým poslal do hry zkušeného Jardu Trejbala, který byl u vzniku akce, která vedla k vyrovnávacímu gólu. Přesně po hodině hry se hostům podařila akce po ose Trejbal st. – Batelka Jan a Batelka Michal, který svou druhou brankou srovnal na 2:2. V 71.minutě doplatil na přísné rozhodování rozhodčího domácí Pecold a po druhé žluté kartě byl vyloučen. Vypadalo to, že zápas skončí zaslouženou remízou, když se hostům devět minut před koncem podařila navlas stejná akce jako před vyrovnávací brankou a Michal Batelka završil svůj hattrick vedoucí brankou na 2:3. Domácí se už v deseti na závěrečný tlak nezmohli a zápas tak vyhrály Hlušice. I když popravdě by mu asi víc slušela remíza.




Ohlasy k zápasu


TJ Rudník
Trenér Pavel Cerman: Tenhle zápas nám vůbec nevyšel. Hráli jsme velice nepřesně, chaoticky a bez jakéhokoliv fotbalového nápadu. Soupeř, který má ve svých řadách zkušené hráče, hrál naopak trpělivě a s přehledem trestal naše chyby. Když se ještě přidal rozhodčí, tak bylo na dílo zaděláno. Dnes jsme vůbec nehráli dobře a podali jsme asi nejhorší jarní výkon. I přes to by byla remíza asi spravedlivější.

SK Čechie Hlušice
Vedoucí mužstva Jaromír Průcha: Musím pochválit všechny hráče, kteří cestovali do Rudníku. V hodně improvizované sestavě jsme získali tři body. Začátek utkání byl náš a brzy jsme dali branku. Když v závěru poločasu domácí vyrovnali a hned na začátku druhé půli šli do vedení, nikdo by na nás asi nevsadil. My jsme se ale nevzdávali a hlavně díky nejlepšímu hráči tohoto utkání, Michalu Batelkovi, střelil hattrick, jsme utkání otočili



Sestavy


TJ Rudník
D. Čáp [-] - J. Kováč [-] (37. M. Pecold [-] ) , P. Beláň [-] , M. Kučeravý [-] , T. Jebavý [-] , J. Prívara [-] , J. Štemberka [-] , J. Víšek [-] , P. Knap [-] , M. Janoušek [-] , M. Hloušek [-]

SK Čechie Hlušice
P. Batelka [-] - J. Trejbal [-] , V. Koutný [-] , J. Mifek [-] , J. Beránek [-] (89. J. Průcha [-] ) , M. Batelka [-] , J. Špaček [-] (59. J. Trejbal [-] ) , E. Pařízek [-] , J. Soumar [-] , J. Batelka [-] , M. Strýhal [-]

ŽK: 45. M. Pecold , 52. J. Štemberka , 76. J. Prívara , 80. M. Hloušek - 16. J. Špaček , 29. V. Koutný , 36. E. Pařízek , 72. M. Batelka . ČK: 71. M. Pecold .
Hráči zápasu: M. Batelka , J. Beránek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Špaček Ladislav - PROKŮPEK Jan, ŠPAČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.