Jičín potvrdil první místo


Branky


0

V zápase kola se střetl první Jičín s třetí Lokomotivou Hradec Králové. Pokud chtěla hradecká Lokáda udržet naději na postup, tak nutně potřebovala v Jičíně bodovat. Jenomže i domácí tým věděl, o co se hraje a tak to i na hřišti vypadalo. Padesátka přítomných diváků viděla utkání, ve kterém padly branky v úvodu obou poločasů a ty branky rozhodly zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase gól Jičína už v 38 vteřině

Jičínu se povedl vstup do utkání náramně. Hned z první akce, která byla mimochodem perfektní, padla první branka zápasu. Postaral se o ni Pluhař a Jičín se ujal vedení 1:0. Lokádě chvilku trvalo, než se vzpamatovala z toho rychlého gólu, ale poté vyrovnala hru i skóre. V 12.minutě chybuje domácí bek, k míči se dostává hostující Hůlka, zpracoval si těžký míč a bravurně vystřelil. Gólman Přibyl neměl vůbec nárok a bylo srovnáno na 1:1. Po této brance se více útočilo, než bránilo, ale místo gólů zvonily jen tyče. Ta hostující dvakrát a tu domácí napálil hostující Javůrek hlavou. Skóre se tak do konce poločasu nezměnilo a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Druhý poločas i zápas rozhodla branka v jeho úvodu

O přestávce Trenér Lokomotivy nabádal hráče, aby jim opět neutekl začátek poločasu a zbytečně neinkasovali. Ale hráči si asi mysleli své, protože se opakovala situace z poločasu prvního. Už po třech minutách se trefuje domácí Hejtmánek a posílá svůj tým do vedení 2:1. Lokáda si vytváří optický tlak, ale bez vyložených šancí. Domácím se do otevřené obrany lépe útočí a v 56.minutě navyšují skóre na 3:1. když se trefuje Veg. Utkání se stávalo čím dál nervóznější a hráči obou mužstev neměli daleko k výbuchu. Vše vyvrcholilo v 78.minutě, když hostující Javůrek úplně zbytečně a brutálně zajel do domácího Mészároše. Ten to nevydržel a hned oplácel. Rozhodčí poslal oba hráče do kabin i s červeným kartónkem v zádech. Poté se emoce trošku uklidnily, ale Lokáda si až do konce zápasu nedokázala poradit s dobře bránícím domácím týmem. Jičín tak zaslouženě vyhrál 3:1 a třetí Lokádě odskočil na šest bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín B
Vedoucí mužstva Jaroslav Matějka: Vedení se ujímáme po pěkné akci hned v 35. vteřině zápasu. Soupeř vyrovnal, ale nám vyšel opět vstup do druhého poločasu a tím jsme rozhodli o své výhře. Utkání bylo zbytečně nervózní, přispěli k tomu svojí nedisciplinovaností hráči obou týmů. Utkání jsme vyhráli zaslouženě. Na branky jsme byli lepší 3:1, na tyče 2:1

TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka: Hned s prvního útoku dostaneme gól, pak teda vyrovnáme. A opět začátek druhého poločasu, jsme opět ještě v kabinách a inkasujeme druhou branku, pak domácím darujeme další branku, a je defakto už po zápase. Co víc k tomu dodat.



Sestavy


SK Jičín B
P. Přibyl [-] - J. Mészároš [-] , D. Knížek [-] , D. Malý [-] , M. Jeník [-] - M. Šaroun [-] , J. Veg [-] , M. Mészáros [-] , M. Kirschner [-] - R. Pluhař [-] - O. Hejtmánek [-]

TJ Lokomotiva Hradec Králové
I. Beránek [-] - A. Hůlka [-] , J. Schejbal [-] , M. Zvolánek [-] , L. Svatoň [-] , D. Denk [-] , J. Javůrek [-] , M. Šubrt [-] , P. Bělonohý [-] , D. Vodák [-] , O. Matoušek [-]

Hráči zápasu: D. Malý , R. Pluhař - A. Hůlka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pálka Martin - VÍTEK Pavel, ČEJCHAN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.