0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpělivá hra Předměřic slavila úspěch


Branky


0

Sedmý Rudník hostil páté Předměřice a domácí tým věděl, že ho nečeká lehký zápas. Rudník se pořád potýká se zraněními a za gólmana pořád musí zaskakovat hráč z pole. Nakonec se odehrálo zajímavé utkání, ve kterém se projevila větší zkušenost jednoho z účastněných mužstev.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól v prvním poločase vyvolal hodně emocí

Od prvního hvizdu rozhodčího byl zápas vyrovnaný a hrálo se převážně o střed pole. Hosté skórovali z první vážnější akce už v osmé minutě. Tato branka ovšem vyvolala hodně emocí, protože se zřejmě jednalo o neodmávaný ofsajd a pro hostujícího Strakatého tak nebylo problémem překonat domácího gólmana Čápa. Domácí tato branka nepoložila a snažili se o vyrovnání. Jenomže veškerá jejich snaha skončila na dobře organizované obraně Předměřic, kde kralovali kapitán Zeman s Hronkem. Domácím se podařilo vytvořit asi dva závary v pokutovém území hostí, ale nic z nich nevytěžili. Poločas tak skončil těsným, jednobrankovým vedením hostí 0:1.

V druhém poločase rozhodla zkušenost hostí

Úvod druhého poločasu vyšel lépe domácím. V úvodních deseti minutách vyvinuli na hosty tlak a vytvářeli si i šance. V té největší se ocitl Zeman, který postupoval sám na bránu. Jenomže hostující gólman Kekelák ho skvěle vychytal a dokázal udržet čisté konto. Po úvodní čtvrthodince se hra vyrovnala a další šance domácích už nepřicházely. Po hodině hry se povedl hostům rychlý brejk, na jehož konci byl Bezvoda, který podruhé rozvlnil síť za zády gólmana Čápa. Tato druhá branka Rudník položila a od té doby byly Předměřice lepším týmem. Hosté mohli svůj náskok ještě navýšit a měli k tomu dokonce čtyři dobré příležitosti. Jenomže ani jednu ze svých šancí Předměřice neproměnily a tak skončil zápas jejich dvoubrankovým a zaslouženým vítězstvím.



Ohlasy k zápasu


TJ Rudník
Asistent trenéra Pavel Cerman: Hostující mužstvo se představilo jako velice kompaktní a zkušený tým, který přesně věděl, co chce hrát. Naše nekompletní mužstvo, doplněné o dorostence, působilo naopak chaoticky a hodně nepřesně. Ve druhém poločase jsme měli sice několik možností na vyrovnání, které jsme, ale bohužel nevyužili. Naopak druhá branka hostů nás dorazila.

TJ Slavoj Předměřice n. L.
Trenér Josef Bouček: První poločas byl vyrovnaný a nám se z první vážnější akce podařilo vstřelit gól. V úvodu druhého poločasu vyvinul domácí tým tlak, ale neskóroval. Po naší druhé brance jsme již zápas ovládli a skóre mohli víckrát i navýšit.



Sestavy


TJ Rudník
D. Čáp [-] - M. Janoušek [-] , M. Kučeravý [-] , T. Jebavý [-] , J. Prívara [-] , J. Štemberka [-] , J. Víšek [-] , P. Knap [-] , J. Vydra [-] (82. O. Putrovec [-] ) , M. Zeman [-] (78. J. Kováč [-] ) , M. Hloušek [-]

TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Kekelák [-] - A. Hronek [-] , Š. Bezvoda [-] (84. L. Hošek [-] ) , J. Voborník [-] , T. Ponikelský [-] , P. Paizker [-] , Š. Pekáč [-] , O. Vyleťal [-] , M. Strakatý [-] (88. J. Bouček [-] ) , L. Ponikelský [-] , M. Zeman [-]

ŽK: 22. M. Zeman , 64. D. Čáp , 80. J. Prívara - 67. L. Ponikelský , 69. J. Voborník , 77. Š. Bezvoda .
Hráči zápasu: P. Knap - M. Zeman .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Duřt Daniel - STEJSKAL Luboš, ŽEROVNICKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.