3:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby dospělo až do penaltového rozstřelu, kde byl lepší domácí tým


Branky


0

Šesté Předměřice hostily čtvrté Malšovice a oba týmy toužily po bodech. V hradeckém derby se oba týmy snažily o útočný fotbal, což se jim dařilo. Sedmdesát přítomných diváků vidělo zajímavý zápas, který nakonec dospěl až k penaltovému rozstřelu.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přes veškerou snahu obou týmů v prvním poločase branka nepadla

Před zápasem hodně pršelo a tak obě mužstva čekal náročný těžký terén. Se stavem hřiště se lépe vyrovnal domácí tým, který se na kluzkém trávníku lépe pohyboval a vytvořil si územní převahu. Celý první poločas měli domácí míč častěji na kopačkách, bohužel bez gólového zakončení. Hosté se dostali pouze párkrát k náznakům nějaké šance, ale nic do konce nedotáhly. Ano jedno z mužstev si v prvním poločase nevypracovalo jasnou gólovou šanci a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu, který víc vyhovoval hostům z Malšovic.

V druhém poločase padly čtyři góly a přesto remíza

Úvod druhého poločasu vyšel lépe domácímu mužstvu, které se hned v 47.minutě ujalo vedení, když se prosadil Štěpán Pekáč. Jenomže neuběhla ani minuta a bylo srovnáno, když po podobné akci srovnával na 1:1 kanonýr hostí Jirka Jareš. Tentokrát domácí tým už neměl tak jasnou převahu a hra byla spíše vyrovnaná. Ale i přes to šel domácí tým opět do vedení. V 55.minutě rozesmutněl hostujícího gólmana Kloubce Štěpán Bezvoda, který opět poslal svůj tým do vedení. Domácí vedli 2:1 a hosté to opět nevzdali. Odměnou jim byla vyrovnávací branka, kdy gólmana Kekeláka překonal zkušený hráč hostů Tomáš Franc. Bylo srovnáno na 2:2 a na obou týmech byla vidět snaha o vstřelení vedoucí branky. Jenomže až do konce zápasu se to ani jednomu z týmů nepodařilo a tak zápas dospěl k penaltovému rozstřelu.

Jedna chycená penalta rozhodla o druhém bodu pro domácí

Když hostujícímu hráči chytil gólman Kekelák penaltu, tak bylo jasné, že když ji domácí Šmarda promění, tak budou dva body doma. Šmarda nezaváhal, s přehledem proměnil a nadšeným divákům předvedl ukázkový kotoul.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
Vedoucí mužstva Martin Pšenička: První poločas byl v naší režii, ale bez branky. Druhý poločas byl vyrovnaný a skóre taky. Rozhodující penaltu pak proměnil Šmarda, který u toho stačil pobavit promoklé diváky kotrmelcem.

TJ Sokol Malšovice
Trenér Bohumil Krucký: Po slabším prvním poločase jsme hru vyrovnali. Podařilo se nám dvakrát skórovat, i když jsme některé šance nevyužili. Na penalty téměř tradičně prohráváme.



Sestavy


TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Kekelák [-] - M. Šmarda [-] , R. Frank [-] , Š. Pekáč [-] (77. J. Voborník [-] ) , O. Vyleťal [-] , M. Strakatý [-] (65. T. Ponikelský [-] ) , D. Lejp [-] , J. Bareš [-] , Š. Bezvoda [-] (85. P. Paizker [-] ) , L. Ponikelský [-] (63. E. Bareš [-] ) , M. Zeman [-]

TJ Sokol Malšovice
P. Kloubec [-] - R. Dušánek [-] , M. Luňák [-] , J. Brokeš [-] , J. Horký [-] (88. R. Ryzák [-] ) , J. Jareš [-] , T. Valc [-] (46. Z. Rezek [-] ) , J. Lukeš [-] (46. D. Krejčí [-] ) , D. Ninger [-] , T. Franc [-] , R. Freiberg [-]

ŽK: 15. J. Jareš , 55. T. Franc .
Hráči zápasu: J. Bareš , M. Šmarda - T. Franc .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Jehlička František - ŠPAČEK Ladislav, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.