1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín rozhodl o své výhře v poslední minutě zápasu


Branky


0

Páté Předměřice hostily čtvrtý Jičín a domácí chtěli potvrdit, že doma body neodevzdávají. Jenomže i Jičín prokazuje dobrou formu, tak se dal očekávat vyrovnaný zápas. Bylo to drama až do konce, kde se rozhodlo v poslední minutě zápasu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový první poločas

 

Domácí tým chtěl vstoupit do zápasu aktivně, ale již v páté minutě ho zmrazila branka v síti Kekeláka. To si vzal míč hostující Horáček a pěknou přihrávkou našel nabíhajícího Hakena, který rozvlnil síť za zády domácího gólmana Kekeláka a poslal hosty do vedení 0:1. Domácím to chvilku trvalo, než se oklepali z obdržené branky. Postupem času, se ale dostali do hry a odměnou jim byla vyrovnávací branka. Štěpán Bezvoda zatáhl míč a přesným centrem našel spoluhráče Pekáče, který nedal domácímu gólmanovi Mauerovi žádnou šanci. Bylo srovnáno na 1:1 a obě mužstva se snažila strhnout vítězství na svou stranu.

 

 

 

V druhém poločase padl gól až v poslední minutě

 

Do druhého poločasu vstoupila obě mužstva aktivně, ale byl to Jičín, který byl nebezpečnější. Dlouho se ani jednomu z týmů nedařilo překonat obrannou hru soupeře a když se to Jičínu podařilo a jejich hráč byl sražen k zemi, tak píšťalka sudího mlčela. A to i k podivu domácích hráčů, kteří si faulu byli vědomi. Nakonec spravedlnost nebyla slepá a rozhodlo se v poslední minutě zápasu. Před velkým vápnem se hezky uvolnil hostující Klaban a byl zfaulován. Hosté dostali výhodu přímého kopu, ke kterému se postavil Bucek. Buckův centr si přesně našel hlavu nabíhajícího Klabana, který tvrdou hlavičkou rozhodl zápas v prospěch svého týmu. Zápas tak skončil 1:2 a hosté si z Předměřic odvezli všechny body.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
Vedoucí mužstva pan Pšenička Martin: Zasloužená výhra hostů. Souhlasím s komentářem hostů a dokonce i s tím, že naše hřiště je opravdu v hrozném stavu!

SK Jičín B
Vedoucí mužstva pan Jaroslav Matějka: Zápas na hrbolatém terénu neměl valnou úroveň. Již v 5. minutě jsme se, po pěkné přihrávce Horáčka, ujali vedení brankou T. Hakena. Vítězství jsme získali na svojí stranu v 90. minutě, kdy po faulu na T. Klabana kopal přímý kop Bucek a právě faulovaný Klaban hlavičkou do šibenice zajistil tři body. V reakci na KH fotbal - nejedná se T. Klabana z Kopidlna, ale o jičínského odchovance totožného jména. Vítězství považujeme za zasloužené, protože jsme měli v průběhu zápasu kopat dvě penalty.



Sestavy


TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Kekelák [-] - R. Frank [-] , Š. Pekáč [-] , O. Vyleťal [-] , M. Strakatý [-] , D. Lejp [-] , Š. Bezvoda [-] , J. Bareš [-] , E. Bareš [-] (82. J. Bouček [-] ) , L. Ponikelský [-] , A. Hronek [-] (49. J. Mach [-] )

SK Jičín B
L. Mauer [-] - J. Mészároš [-] , J. Krykorka [-] , P. Bryscejn [-] , D. Knížek [-] - L. Janda [-] (46. M. Šaroun [-] ) , T. Bucek [-] , M. Kirschner [-] - P. Horáček [-] , R. Pluhař [-] (75. A. Grosu [-] ) - T. Haken [-] (46. T. Klaban [-] )

ŽK: 38. Š. Pekáč , 70. R. Frank - 30. J. Mészároš .
Hráči zápasu: D. Lejp - M. Kirschner .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hofman Miloš - SLAVÍČEK Lukáš, PÁLKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.