P. Knap 10.
1:5
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudník svou přesilovku vůbec nezvládl


Branky


10. P. Knap - 20. A. Rodr , 26. T. Valeš (p.) , 79. M. Jakoubek , 81. M. Jakoubek , 88. M. Jakoubek
0

Rudník i Hostinné, si do skupiny o postup přinesli shodně dvanáct bodů. Dalo se očekávat vyrovnané utkání, ale vše nakonec bylo jinak. Úspěšněji do jarní části sezony vstoupilo hostující Hostinné.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas přinesl těsné vedení hostů

Úvod zápasu byl vyrovnaný. Do první šance se dostali domácí v desáté minutě. Dobře zahraný přímý kop ovšem vytáhl hostující gólman Horák na roh.  Z rychlého brejku mohli jít hosté do vedení, ale dobrá střela byla sražena na roh. Skóre se poprvé měnilo v 15.minutě po pěkné individuální akci domácího Knapa, který s přehledem poslal Rudník do vedení 1:0. Vedení domácím dlouho nevydrželo. V 20.minutě přihrává hostující Roman Polák, Rodrovi, kterému se hezky povedlo přehodit vyběhnuvšího gólmana Vachka. 1:1. O šest minut později je ve vápně zfaulovaný hostující Jakoubek a sudí odpískal pokutový kop. Penaltu neomylně proměnil Valeš a hosté vedli 1:2. V závěru poločasu zbytečně fauloval hostující Valeš, vyfasoval červenou kartu a zbytečně tak oslabil svůj tým.

Hostinné druhý poločas excelentně odmakalo

Rudník, s vědomím jednoho hráče v poli navíc, vlétl do druhého poločasu aktivně. Jenomže domácí žádnou svou šanci nedotáhli do slibného konce, a co prošlo až k bráně, tak bezpečně pokryl hostující gólman Horák. Na domácí kopačky se začala vkrádat nervozita a hosté postupně převzali otěže utkání. Hosté si s lehkostí vypracovávali šance, ale také je neproměňovali. Až přišla 79.minuta a trestňáček Hostinného. Na přesný míč od Slavíka si naběhl Jakoubek a navýšil vedení hostů na 1:3. Neuběhly ani tři minuty a hosté vedou již 1:4. A byl to opět Jakoubek, který se z brejku nemýlil. Dvě minuty před koncem završil Jakoubek svůj Hattrick, když krásnou rybičkou rozvlnil síť za zády gólmana Vachka a završil skóre zápau na 1:5. Rudník se proti deseti hráčům vůbec neprosadil a Hostinné si tak zaslouženě odváží všechny body.





Ohlasy k zápasu


TJ Rudník
Spolupracovník redakce pan Pavel Cerman: Sice jsme v úvodu zápasu vedli, ale hostům se do poločasu povedlo skóre otočit. Mysleli jsme, že v druhém poločase zápas otočíme. Zpočátku druhého poločasu jsme měli převahu, jenomže své šance jsme nedotáhly do konce a soupeř nás potrestal.

TJ Tatran Hostinné
Vedoucí mužstva pan Pavel Šmucer: Do konce poločasu se nám podařilo skóre otočit, ale v jeho závěru se náš hráč nechal zbytečně vyloučit. Úvod druhého poločasu patřil domácím, ale do ničeho jsme je nepustili. Závěr zápasu již byl plně v naší režii. Chválím celé mužstvo za bojovnost a obětavost. Výborný kompaktní výkon celého mužstva, které druhý poločas hrálo o jednoho hráče méně.



Sestavy


TJ Rudník
M. Vachek [-] - P. Knap [-] , J. Parasič [-] , J. Vydra [-] , M. Zeman [-] , J. Prívara [-] , M. Janoušek [-] , D. Čáp [-] , M. Hloušek [-] , J. Štemberka [-] , M. Kučeravý [-]

TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - A. Rodr [-] , D. Kracík [-] , D. Polák [-] , P. Šmucer [-] , M. Jakoubek [-] , T. Valeš [-] , R. Polák [-] , J. Slavík [-] , L. Kracík [-] , L. Horák [-]

ŽK: 10. J. Štemberka , 26. J. Prívara , 39. M. Vachek , 42. P. Knap - 11. T. Valeš , 51. R. Polák . ČK: 43. T. Valeš .
Hráči zápasu: D. Čáp , P. Knap - M. Jakoubek .
Místo: Rudník. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nožka Lukáš - KIEZLER Vlastislav, HLAVSA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.