Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 10:15

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku ovládli domácí


Branky


7. P. Znášik , 30. N. Vávrovec (p.) , 61. P. Braun , 65. M. Karban , 70. J. Jindřich , 74. P. Znášik , 76. M. Karban , 82. M. Karban - 10. J. Hanket , 14. L. Turek , 33. M. Fořt (p.)
0

Souboj na jaře trápícího se Chotěšova se Soběkurami mohl vypadat jako jednoznačná záležitosti. Po první půli hosté sice senzačně vedli a ve druhé půli domácí Chotěšov rozstřílel hosty a rozhodl o svém vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soběkury překvapily

Domácí měli v utkání jasný cíl a to bylo vítězství. K němu nakročili už v 7. minutě úvodním gólem utkání, jehož autorem byl domácí Pavel Znášik. Jako už po několikráté na jaře ubral po úvodní brance Chotěšov z tempa a nasazení, čímž si pro něj zbytečně zkomplikoval situaci. Už v 10. minutě byl náskok tu tam po brance hostujícího Jana Hanketa. A už ve 14. minutě to byli hosté, kteří vedli po brance Lukáše Turka. Ve 30. minutě se po faulu hostujícího Jindřicha Bešty a následné žluté kartě kopal pokutový kop. Ten dovedl domácí Norbert Vávrovec proměnit a bylo vyrovnáno 2:2. Ve 33. minutě si penaltu zkusili kopnout i hosté a úspěšně. Vedení vrátil hostům kanonýr Michal Fořt. Po nepřesvědčivém výkonu favorizovaného domácího Chotěšova měly za stavu 2:3 Soběkury nakročeno k další senzaci.

Chotěšov jednoznačně rozhodl

Druhá půle byla od té první naprosto odlišná. Domácí zlepšili svojí hru a přestříleli hostující Soběkury. V 61. minutě na 3:3 vyrovnal kanonýr domácích Pavel Braun. Po této brance jakoby se ze strany domácích s góly roztrhl pytel. V 65. minutě se trefil Miloslav Karban čímč dokončil obrat Chotěšova. Další branky přidali v 70. minutě Josef Jindřich a v 74. minutě opět Pavel Znášik. Těchto 10 minutě změnilo skóre na 6:3 a zápas byl prakticky rozhodnut. Domácí přidali i další branky. Konkrétně Miloslav Karban zkompletoval hattrick v 76. a 82. minutě. Zápas dopadl pro hosty strašlivě. 8:3 je až moc krutá porážka, zvlášť když 5 branek padlo za 25 minut.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík: Pod dojmem dobrého výkonu z minulého kola jsme do zápasu chtěli jít jako favorit, hru kontrolovat a konečně si zase připsat nějaké body. Začátek byl výborný, pak ale přišel zase výpadek.I když se nám podařilo vyrovnat, přestali jsme běhat, hráli nezodpovědně a nechali si dát hloupé góly. Do přestávky se obraz hry nezměnil a soupeř naší laxnost ještě jednou potrestal. Po přestávce jsme ale naplno využili potenciálu posílené zálohy, povedlo se nám hrát fotbal s rychlými, krátkými přihrávkami, začali jsme se lépe pohybovat a soupeře jsme tím rychle utavili. Navíc všichni čerství hráči z lavičky přinesli do hry oživení, kvalitu a soupeře jsme přehrávali ještě výrazněji. Naší převahu jsme potvrdili i gólově, takže zápas jde hodnotit z pohledu druhého poločasu jako velmi povedený.




Sestavy


TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - M. Filip [-] (46. P. Milička [-] ) , Z. Hönig [-] , T. Brabec [-] , M. Brabec [-] (55. L. Calta [-] ) - J. Jindřich [-] , P. Znášik [-] , T. Vacek [-] , L. Vebr [-] (63. M. Karban [-] ) - N. Vávrovec [-] (58. S. Durkoš [-] ) , P. Braun [-] -

TJ Sokol Soběkury
P. Šesták [-] - O. Malý [-] , T. Velkoborský [-] (51. M. Šíp [-] ) , M. Oberdörfer [-] , M. Fořt [-] , T. Kozel [-] , J. Hanket [-] , T. Vlach [-] (78. D. Marek [-] ) , L. Bedenk [-] , L. Turek [-] , J. Bešta [-]

ŽK: 30. J. Bešta .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - DRDA Josef (N), ŠESTÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.