Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 10:15

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov znovu naplno boduje


Branky


0

V trápení chotěšovských vysvitla naděje. Proti Merklínu se jim podařilo před zraky domácích fanoušků uspět. Vítězství to ale nebylo zadarmo. Hosté hráli s Chotěšovem takřka celý zápas otevřenou partii a až finálních 10 minut ukázalo, komu poputují body do kapsy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí gól v závěru

Ač tomu skóre neodpovídá, tak první poločas byl na branky velice chudý. Téměř celý první poločas se hrálo bez branek. Obě mužstva hrála vyrovnaně a vzájemně si byla rovnocennými soupeři. Až těsně před konce poločasu potěšil domácí fanoušky ve 42. minutě jeden ze základních kamenů chotěšovského celku, Vilém Bednář. Poločas skončil dle očekávání ve prospěch domácích 1:0.

Gólová přestřelka

Druhý poločas byl jako na houpačce. Skoro téměř jakoby vedoucí gól poslal domácí do zvláštní letargie, ze které je probrala až vyrovnávací branka hostů. Po rohovém kopu hostů vyrovnal na 1:1 Stanislav Špirk v 53. minutě. Domácí si ale dovedli vzít vedení zpět. A to v 58. minutě, když se trefila další stálice domácího celku, Tomáš Brabec. Hosté ale neměli v plánu se vzdávat bez boje a po dalším rohovém kopu v 61. minutě vyrovnal na 2:2 opět Stanislav Špirk. Již brzy v 69. minutě byl stav zápasu 3:2 po trefě domácího Norberta Vávrovce. I na tuto branku měli hosté odpověď. O vyrovnání se postaral Josef Brejcha v 78. minutě utkání. Už už to vypadalo, že o vítězi rozhodnou penalty, ale proti tomu byli domácí. Nejprve svojí druhou branku v utkání přidal Norbert Vávrovec v 83. minutě a poté těsně před koncem v 86. minutě přidal pojistu Josef Jindřich. To už bylo na hosty příliš a finální hvizd rozhodčího ukončil zápas za stavu 5:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík: Proti minulému kolu jsme byli v téměř plném počtu. Někteří mladíci měli v nohách sobotní zápas s áčkem, takže jsme měli možnost sestavu tomuto stavu přizpůsobit.Celý zápas byl jako na houpačce, střídali jsme světlé chvilky s infarktovými zápletkami. Zvláště naše bránění někdy nepůsobilo vůbec fotbalově, spíše naivně a alibisticky. Je škoda, že spadneme vždycky do nějaké letargie, necháme soupeře dostat se do zápasu a děláme ze zápasů zbytečné drama. Nicméně dnes nás světlá chvilka potkala v závěru zápasu, kdy jsme si výsledek pohlídali a zanechali u fanoušků snad i pozitivní dojem.

TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha: Domácí byli přeci jen o trochu lepším týmem a měli i více šancí. Bohužel pro nás v prospěch domácích rozhodlo posledních 10 minut. Vzhledem k průběhu, kdy se nám podařilo vyrovnávat vždy po brance domácích, tak jsme si přáli alespoň bod. Ještě musím zmínit Vojtěcha Hettlera, který za nás nastoupil, je to ještě žák a nehrál vůbec špatně.



Sestavy


TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - P. Milička [-] (46. P. Hasenöhrl [-] ) , Z. Hönig [-] , T. Brabec [-] - A. Kavka [-] , V. Bednář [-] , L. Calta [-] (84. M. Brabec [-] ) , L. Vebr [-] (46. T. Veselý [-] ) , S. Durkoš [-] - N. Vávrovec [-] , L. Ondruš [-] (46. J. Jindřich [-] )

TJ Sokol Merklín B
D. Špirk [-] - J. Toman [-] , J. Bláha [-] , T. Bešta [-] (21. Š. Říha [-] ) , D. Marek [-] , S. Špirk [-] , M. Voráček [-] , R. Kubát [-] , J. Brejcha [-] , V. Tichota [-] , Z. Bešta [-]

ŽK: 31. M. Voráček , 74. J. Bláha .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Smetana Patrik - HOMR Michal, LEJSEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.