Střížovice poráží Nezbavětice


Branky


0

Domácí si v posledním dubnovém odpoledne chtěli spravit chuť po předešlém prohraném víkendu s problémy se sestavou. To se jim povedlo a doma porazili mužstvo Nezbavětic a jsou na třetí příčce soutěže s náskokem 7mi bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení v závěru

Ještě před tím než se začalo hrát, přálo se Romanu Klímovi ze Střížovic ke 40. narozeninám. Od svých spoluhráčů dostal dárek v podobě míče s jejich podpisy. První poločas nevycházel domácím úplně podle jejich představ, nicméně v 12. minutě se prosadil kanonýr Václav Houdek. Domácí se dovedli dostat do více šancí než soupeř, nicméně je vždy zklamala koncovka. V 37. minutě se povedlo hostům zásluhou Tomáše Zikmunda vyrovnat. Těsně před hvizdem rozhodčího vrátil vedení domácím Václav Houdek v 45. minutě. Poločas skončil ve prospěch favorizovaných Střížovic 2:1.

Domácí vítězí

V úvodu poločasu sáhli domácí po střídání a poslali na hřiště mladší hráče. Hosté se poté dostali k pokutovému kopu, se kterým si ale dovedl poradit domácí gólman Ondřej Pelikán a podržel svůj tým. V 57. minutě se prosadil domácí obránce a oslavenev Roman Klíma, který poslal Střížovice do vedení 3:1. S pohodlným náskokem byli domácí v komfortní situaci a nemuseli nikam chvátat. V 70. minutě početil výsledek domácí Jakub Čížek. Zápas se poté dohrál bez změny skóre a domácí Střížovice zvítězily 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střížovice
Roman Klíma: Začátek byl velice utahaný, jelikož hráči byli po akci utahaní a podle toho vypadal i první poločas. K narozeninám jsem měl přání získat dnes tři body a to se nám povedlo, navíc i mně se podařilo vstřelit branku.




Sestavy


TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - R. Klíma [-] , J. Šilhánek [-] - M. Houdek [-] , V. Houdek [10.0] , V. Běhálek [-] , V. Volf [-] - - J. Hrubý [-] , M. Valeš [-] , M. Brejcha [-] , V. Hrubý ml. [-]

SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - J. Koubek [-] , V. Tomana [-] , M. Česal [-] , T. Zikmund [-] , T. Kosnar [-] , V. Bouda [-] , R. Hofrichter [-] , O. Kail [-] , L. Sedlák [-] , V. Šebek [-]

ŽK: 44. V. Běhálek , 68. V. Hrubý ml. - 80. L. Sedlák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - VELÍŠEK Jiří, KLIK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.