5:4p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další ztráta Chotěšova


Branky


2. V. Tomana , 52. V. Bouda , 53. J. Koubek , 88. O. Kail - 7. L. Vebr , 40. J. Jindřich , 47. P. Braun , 78. L. Vebr
0

Chotěšov na půdě 12. Nezbavětic nedovedl udržet vedení a prohrál, čímž prohlubuje svojí ztrátu na čelo tabulky. Chotěšov, který byl na podzim jak mašina na jaře nedovedl navázat na své podzimní výkony a propadá se tabulkou. Nezapomeňtě ohodnotit utkání a přidat vaše komentáře, fotky nebo videa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Chotěšova

Úvod zápasu byl úspěšnější pro domácí mužstvo. Ve 2. minutě zaspala obrana Chotěšova a Vladimír Tomana poslal domácí do vedení. Poté ale Chotěšov hrál tak, jak jsme ho vídali hrát téměř celý podzim. Přesně kombinoval, držel míč a tvořil si místy až drtivý tlak. Díky této hře se hosté v 7. minutě dočkali zásluhou Lukáše Vebra vyrovnaní a ve 40. minutě zásluhou Josefa Jindřicha vedení. Poločas skončil 1:2 s tím, že Chotěšov na hřišti dominoval.

Obrat Nezbavětic

Hosté navázali na své výkony z první půle a už ve 47. minutě byl stav utkání 1:3, když se prosadil zabiják Chotěšova Pavel Braun. Po této brance jakoby hosté mysleli, že mají vítězství v kapse a pouštěli bojovné domácí do šancí. Během chvíle bylo vyrovnáno. V 52. minutě se trefil domácí Václav Bouda a v 53. minutě Jiří Koubek.  Hosté se poté dostali opět do tlaku a vstřelili branku na 4:3 v 78. minutě zásluhou Lukáše Vebra. Domácí ale i přes to dokázali vyrovnat. Na 4:4 dával v 88. minutě Ondřej Kail a po vyrovnaném stavu mířil zápas do penaltového rozstřelu.

Domácí vítězí

Domácí na pokutové kopy vítězí 6:5 a můžou se těšit z vydřených dvou bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík: Tak jak se zpívá v jedné písni - "poučen z předchozích nezdarů ....", i my jsme se pokusili se poučit. A fungovalo to. I přes dobrý výkon a naší převahu nás naše vedení stály zbytečné chyby. Věřím, že taková facka na konci pomůže klukům ke zjištění, že je lepší podržet míč na půlce soupeře, než se s ním honit po celém hřišti. Sice draze zaplacená, ale cenná zkušenost. Nic méně ve srovnání s minulými zápasy převládají v hodnocení pozitiva.



Sestavy


SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - J. Koubek [-] (80. O. Kail [-] ) , V. Tomana [-] (56. T. Zikmund [-] ) , M. Česal [-] (46. J. Pavelka [-] ) , V. Fajfrlík [-] , J. Sladký [-] (46. T. Kosnar [-] ) , V. Bouda [-] , A. Hofrajtr [-] , T. Hofrajtr [-] , V. Šebek [-] , J. Dinebier [-]

TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - P. Milička [-] , P. Eret [-] (27. L. Terber [-] ) , T. Brabec [-] , P. Hasenöhrl [-] - A. Kavka [-] , J. Jindřich [-] , P. Braun [-] , L. Calta [-] , T. Veselý [-] - L. Vebr [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: Křen Jiří - BEŠŤÁK Václav (N), HÖNIG Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.