3:1
(0:0)
56. M. Fořt
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Lukavice si doma poradila


Branky


0

Dolní Lukavice si doma připsala pro ně povinnou výhru, ale na to, aby porazila odhodlané mužstvo Soběkur, které hrálo 80 minut utkání v 10ti, se lukavičtí museli pořádně nadřít a nebýt vyloučení, byli bychom svědky velkého fotbalového překvapení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabení Soběkur

Hosté vstoupili do utkání jednoznačně lépe. Jakoby rozdíl v tabulce nebyl znát a domácí se ocitali pod tlakem. Do první výraznější šance utkání se dostal hostující Michal Fořt, ale z úhlu těsně minul branku. V 11. minutě přišel zkrat hostujícího Lukáše Bedenka. Při potyčce s domácím hráčem oplatil úder kopnutím. Rozhodčí se otočil až při odvetném útoku Lukáše a ten byl posléze zaslouženě vyloučen. Na hře se vyloučení vůbec neprojevilo a hosté stále přehrávali domácí. Několikero šancí si připsal Michal Fořt a jeho spoluhráč Jan Hanket, ale žádná branka nepadla. Neproměněné zůstali i rohové kopy hostů a tak poločas skončil za smírného stavu 0:0.

Rozhodnutí domácích

Hosté se v druhé půli snažili navázat na svojí převahu z prvního poločasu. O nebezpečnou střelu se pokusil hostující Jaroslav Valíček, ale branku přestřelil. V 53. minutě zaváhala obrana hostů, když nechala na penaltě osamoceného Roberta Hajšmana, který svojí šanci využil a poslal domácí dovedení. Už v 56. minutě parádně kopl hostující Jan Hanket trestný kop a Michal Fořt uklízel míč do branky na 1:1. Poté byla hra dlouho vyrovnaná až do 71. minuty, kdy udeřili domácí zásluhou Miloslava Kokošky. Hosté byli následně nuceni otevřít hru, pokud měli mít šance na nějaké body z tohoto utkání, čehož dovedli zkušení domácí využít. Miroslav Rotenborn skóroval na 3:1. Tímto gólem vyhasly veškeré naděje oslabených Soběkur na remízu. Do konce utkání se skóre nezměnilo a domácí získali vydřené 3 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek: Na hřiště Dolní Lukavice jsme odcestovali s tím, že domácí jsou jasným favoritem, jelikož mají v sestavě několik borců, kteří si prošli divizí a jinými vyššími soutěžemi. Ničeho jsme se ovšem nezalekli. Sice jsme prohráli, ale se zdviženou hlavou. Paradoxně jsme podali nejlepší výkon na jaře, bohužel tentokrát body nemáme.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lukavice
K. Frančík [-] - J. Kroupa [-] (46. M. Rotenborn [-] ) , D. Bešta [-] (46. M. Kokoška [-] ) , R. Kokoška [-] , M. Marics [-] - D. Ščíslák [-] (46. R. Tolar [-] ) , M. Myslivec [-] - R. Hajšman [-] , Z. Pecka [-] - M. Kastner [-] , L. Vajai [-] (62. V. Baumruk [-] )

TJ Sokol Soběkury
P. Šesták [-] - L. Matas [-] (80. T. Velkoborský [-] ) , T. Kozel [-] (30. D. Vidinli [-] ) , M. Fořt [-] (70. D. Marek [-] ) , J. Bešta [-] , T. Vlach [-] , J. Hanket [-] , J. Valíček [-] (80. M. Šíp [-] ) , J. Hajšman [-] , L. Turek [-] , L. Bedenk [-]

ŽK: 60. M. Marics , 61. M. Rotenborn - 70. J. Valíček . ČK: 11. L. Bedenk .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - LECJAKS Václav (N), TUREK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.