O. Tic 62.
T. Mádr 79.
T. Karl 80.
3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná doma vybojovala vítězství


Branky


62. O. Tic , 79. T. Mádr , 80. T. Karl - 87. V. Kovář
0

Losiná hostila tým Záhoří a zápas dopadl v její prospěch. Domácí byli v zápase favorité, ale na vítězství se pořádně nadřeli, přestože měli mírnou převahu, a hosté jim nedali nic zadarmo. O výsledku celého zápasu rozhodl až samotný závěr zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nevyužívají své šance

Domácí měli v první půli míč na kopačkích přeci jen více a snažili se vytěžit vedoucí branku. Už v 8. minutě se dostali domácí do první vážnější šance, kterou měl na kopačce Vlastimil Šlais. Míč prošel vedle levé tyče hostujícího brankáře Marka Zekucii. Další příležitost ke vstřelení gólu se naskytla domácím ve 12. minutě. Exekutorem přímého kopu z pravé strany kousek od vápna byl Marek Laštovka. Jeho střelu hostující gólman tak tak vyrazil na roh. Ve 22. minutě zahrozili i hosté. Konkrétně křížná střela hostujícího Radka Jiránka, které prošla těsně vedle levé tyče domácích. 24. minuta přinesla další příležitost pro domácí. Na středu vápna se ke střele dostal Oldřich Fremr. Jeho pokus skončil těsně vedle pravé tyče. Už ve 30. minutě zamrazili na chvíli srdce domácích fanoušků hosté. Hostující Martin Šlouf unikl domácí obraně, ale domácí gólman Jaroslav Gubiš vytáhl výborný zákrok. Podobně úspěšný je z dorážky i Radek Jiránek. V 34. minutě vypálil ostrou střelu Lukáš Jánský, nicméně obrana hostů pohotově srazila míč na roh. V 36. minutě dostal Lukáš Jánský druhou šanci. Z levé strany se uvolňuje a jde sám na brankáře hostů. Jeho střela míří mimo tři tyče. V zápětí je k překvapení všech přítomných ukončen první poločas.

Rozhodujících 30 minut

Druhá půlě se příliš nelišila od té první a domácí se stále snažili dobývat branku hostů. V 50. minutě se porpvé za zápas dostává k míči střídající Ondřej Tic a motá hlavu obraně hostů. Jeho střela míří pouze do boční sítě. O minutu později se k další šanci dostává domácí Marek Laštovka, jeho pokus ale míří vedle levé tyče. 54. minutě se dostávají hosté k rohovému kopu z pravé strany. Míč se vrací k rohu a střelu Radka Jiránka téměř z nulového úhlu s obtížemi vyráží Jaroslav Gubiš do bezpečí. V 62. minutě přinesla snaha domácích konečně ovoce. Úvodní branku utkání vstřelil Ondřej Tic po průniku středem obrany hostů.Po inkasované brance hosté hru otevřeli a snažili se vyrovnat, ale k pořádnému ohrožení branky domácích se nedostali. V 79. minutě byl stav utkání již 2:0. Autové vhazování Radka Mádra z pravé strany letí k nohám bratra Tomáše. Ten parádní střelou pod břevno dává domácím klid do dalších minut. Hned po rozherání je Losiná opět v útoku a po levé straně uniká osamocený Ondřej Tic. Jeho střela letí příliš vysoko. V 80. minutě opět po levé straně postupuje až před brankáře hostů Oldřich Fremr. Volí přihrávku k pravé tyči na Tomáše Karla, před kterým je již jen prázdná brána a domácí vedou 3:0. Čestnou branku pro hosty přinesla až 87. minuta. Dlouhý míč z levé strany z kopaček Václava Kováře vypadává domácímu gólmanovi z rukavic a končí za brankovou čárou. Zápas se již dohrál za stavu 3:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná B
František Karl: Vítězný zápas se Záhořím se nevyvíjel zrovna jednoduše. Ač většinu času měli domácí míč na svých kopačkách, ne a ne vstřelit branku, která by přinesla více klidu do domácích řad. Hostě zaslouží uznání za předvedený výkon a mohou jen litovat, že dvě jejich gólové šance zůstali jen na rukavicích losinského Gubiše.

TJ Záhoří
Václav Kovář: Nastoupili jsme k zápasu zodpovědně a nejde nám upřít snaha. Po inkasované brance jsme hru otevřeli a snažili se vyrovnat, ale k pořádnému ohrožení branky domácích jsme se nedostali. Čestný gól se nám podařilo vstřelit až na konci zápasu. Domácí zaslouženě zvítězili a výsledek odpovídá obrazu hry.



Sestavy


TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - T. Karl [-] , L. Jánský [-] (46. O. Tic [-] ) , V. Šlais [-] , R. Mádr [-] , J. Honzík [-] , M. Laštovka [-] (61. V. Topinka [-] ) , J. Albl [-] , M. Drahoňovský [-] (69. M. Lepší [-] ) , T. Mádr [-] , O. Fremr [-]

TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - L. Zekucia [-] (46. V. Kovář [-] ) , M. Gaži [-] , M. Zekucia [-] (70. L. Mareška [-] ) , R. Jiránek [-] , M. Šlouf [-] , J. Kovář [-] , F. Pelouch [-] , M. Brejcha [-] , K. Presl [-] , J. Prokopius [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Volf Michal - KARL František (N), TROJÁNEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.