Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 10:15

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další nečekaná domácí prohra Chotěšova


Branky


0

Favorizovaný Chotěšov nedovedl zvítězit ani v druhém jarním zápase proti Blovicím čímž se propadl až na 4. místo v tabulce. Domácím se v tomto zápase zkrátka nedařilo a toho zkušení hosté dovedli využít a proměnili zápas v jednoznačnou záležitost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté obrací

Pro domácí nebylo jednoduché po prohře ve Střížovicích navázat na svojí podzimní hru. Ovšem úvodní minuty patřily právě domácímu celku. Ve 2. minutě se prosadil domácí Lukáš Ondruš. Hra domácích se poté zhoršila a hosté toho dovedli využít. V 10. minutě se trefil hostující Karel Hajský a bylo vyrovnáno. Obrat hostů dovršil v 19. minutě Václav Šeba. Domácí své vedení ještě navýšili v 27. minutě opět zásluhou Václava Šeby. Na 2:3 snižíl za domácí v 32. minutě kanonýr Pavel Braun. Dvoubrankový náskok si hosté vzali ještě do přestávky zpět. V 37. minutě brankou Tomáše Matouška. Poločas byl ukončen za stavu 2:4 a domácí byli ve velice obtížné situaci.

Domácí neproměňují šance.

Ve druhém poločase hráli domácí jinačí fotbal. Kontrolovali balon a dostávali se do šancí, tak jak jsme tomu u nich byli zvyklí, ale když se nedaří, tak se nedaří. Produktivita domácích byla tristní a navíc dali hostům brejky, které hosté nemilosrdně trestali. V 57. minutě se z jednoho téměř samostatného nájezdu trefil hostující Petr Hodina. Snahy domácích v této půli vycházeli stále naprázdno. Debakl chotěšovských dovršil v 77. minutě Tomáš Matoušek. Chotěšov doma utrpěl těžkou porážku 2:6 a do příštích zápasů má co zlepšovat, pokud má stále titulové ambice.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík: Výsledek nedopadl dobře a bohužel jsme v mnoha směrech navázali na předchozí zápas ve Střížovicích.Paradoxně nás asi brzké vedení uspokojilo a vyvedlo z koncentrace. Polevili jsme, přestali běhat, hledali složitá řešení a utápěli se v spoustě přihrávek do šířky a dozadu. A zkušený soupeř náš nedůraz a pasivitu začal trestat. Nechávali jsme ho strašně jednoduše chodit do šancí a do čeho kopl, skončilo gólem.




Sestavy


TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - M. Brabec [-] , Z. Hönig [-] , T. Brabec [-] , P. Milička [-] (46. A. Kavka [-] ) - M. Karban [-] , L. Calta [-] (46. M. Filip [-] ) , S. Durkoš [-] , L. Vebr [-] - P. Braun [-] , L. Ondruš [-] (66. T. Veselý [-] )

TJ Sokol Blovice B
O. Kule [-] - T. Matoušek [-] , M. Komorous [-] , O. Šeba [-] , K. Červenka [-] , K. Hajský [-] , J. Parouz [-] , M. Jílek [-] , P. Hodina [-] , M. Agapkin [-] , V. Šeba [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: Křen Jiří - LUKÁŠ Kamil (N), MATOUŠEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.