P. Andrle 48.
O. Kiss 68. (p.)
J. Ibehej 75.
3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství posílá domácí na první místo v tabulce


Branky


48. P. Andrle , 68. O. Kiss (p.) , 75. J. Ibehej
0

Tento zápas byl pro hosty velice těžký. Na půdě silného Hradce by byl jakýkoliv bodový zisk pro ně překvapení. Ikdyž v prvním poločase hostům kryl záda výbronými zákroky brankář, tak domácí byli nakonec tím šťastnějším týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový stav chrání brankář hostů

Domácí nastupovali v do zápasu jako favorité a dostávali se do šancí. Ty se jim ale nedařilo v první půli proměnit. V 15. minutě viděl žlutou kartu domácí útočník Petr Andrle. Žluté karty viděli také obránci hostů. V 25. minutě Martin Marics a v 38. minutě Jiří Kroupa. Skvělé reflexivní zákroky si připsal brankář hostů Václav Baumruk, který likvidoval šance domácích a prévě díky němů byl stav po prvním poločase pro hosty stále příznivý 0:0.

Trpělivost se domácím vyplatila

Domácí ani v druhé půli nepolevili ve tvrobě šancí a už ve 48. minutě se jejich snaha vyplatila. Po individuální akci se prosadil Petr Andrle, když ze střední vzdálenosti prostřelil hostujícího brankáře. Domácí tlačili na hosty i nadále. V 68. minutě byl faulován ve vápně rychlý Petr Andrle a následný pokutový kop s přehledem zúžitkoval domácí Ota Kiss, čímž domácí získali pohodlné vedení 2:0. Později se dostal do šance sám Ota Kiss, ale svojí druhou šanci na vstřelní branky, když se dostal až sám před brakáře, nevyužil. V 75. minutě se po oku lahodící kombinaci domácích parádně pod břevno trefil útočník domácích Jakub Ibehej a o osudu zápasu bylo prakticky rozhodnuto. Domácí získali po vítězství 3:0 cenné tři body, které je posouvají na první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946
Miroslav Marko: Po opatrném prvním poločase s dostatkem šancí jsem hráčům v šatně řekl, že to chce jen trpělivost a ono to tam samo padne. To se nám podařilo a zvítězili jsme. Díky výsledkům jsem se dostali na první místo v tabulce, které budeme chtít potvrdit o víkendu ve Spáleném Poříčí.




Sestavy


SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - M. Liebel [-] , T. Vozabule [-] , R. Švarc [-] (46. M. Bečvář [-] ) , B. Andrle [-] - J. Šubrt [-] , O. Lihm [-] (72. M. Douša [-] ) , O. Kiss [-] , Š. Kundrata [-] - P. Andrle [-] (72. R. Lukášek [-] ) , J. Ibehej [-] -

TJ Sokol Dolní Lukavice
V. Baumruk [-] - J. Kroupa [-] , D. Bešta [-] , R. Kokoška [-] , M. Marics [-] , J. Tůša [-] (55. R. Kokoška [-] ) - R. Samek [-] (76. M. Rotenborn [-] ) , M. Myslivec [-] , D. Ščíslák [-] - R. Hajšman [-] , Z. Pecka [-]

ŽK: 15. P. Andrle , 67. B. Andrle - 25. M. Marics , 38. J. Kroupa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Komanec Petr - FIŠER František (N), FRANČÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.