3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Lukavice udolala Merklín


Branky


0

Souboj celků z Dolní Lukavice a Merklína mírně favorizoval domácí celek. Hráče Merklínu ale není radno podceňovat, jelikož dovedou překvapit a ukázat svojí sílu. Tento zápas ovšem dopadl podle pořadí v tabulce. Vyhráli domácí, především díky větším zkušenostem a správnému střídání v druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

První půle nebyla pro domácí úplně ideální. Hosté hráli lépe a měli více ze hry. Vytoužené ovoce ze snažení hostů přínesla 22. minuta utkání. Hostující Pavel Štádler poslal hosty do vedení nechytatelnou ranou po centru do vápna a následné otočce. Domácí ale nemuseli smutnit dlouho, protože ve 30. minutě se jim povedlo vyrovnat. Střelcem vyrovnávacího gólu byl domácí Zdeněk Pecka, který vyrovnával do prázdné branky. Pro srdce domácího fanouška to ale nebyl klidný zbytek poločasu, protože hosté se dovedli dostat do dvou vyložených šancí. Bohužel pro ně nedokázali ani jednu proměnit a hráči obou celků se rozešli do šaten za nerozhodného stavu 1:1.

Klíčové střídání

V úvodu druhé půle sáhli domácí hned po trojitém střídání, které mělo na hosty neblahý dopad. Na čerstvé síly domácích neměli merklínští odpověď a díky tomu domácí obrátili vývoj zápasu ve svůj prospěch. V 54. minutě se prosadil domácí Ladislav Vajai a stav utkání byl 2:1. Domácí byli v průběhu druhého poločasu lepším týmem a hostujícímu brankáři Danielovi Špirkovi dvakrát pomohla branková konstrukce. Na konečních 3:1 navýšil v 75. minutě domácí Ladislav Rotenborn. Dolní Lukavice dohrála zápas do pro ní vítězného konce a doma před hosty z Merklína uchránila všechny 3 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha: Dnes jsme mohli vidět klidné utkání bez jakýchkoliv problémů. Domácí vyhráli zaslouženě především díky dobrému střídání. Dnes zvítězila zkušenost nad mládím.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lukavice
K. Frančík [-] - M. Marics [-] (80. V. Baumruk [-] ) , R. Kokoška [-] , D. Bešta [-] (46. R. Tolar [-] ) , J. Kroupa [-] - M. Kastner [-] (46. M. Rotenborn [-] ) , L. Vajai [-] , M. Myslivec [-] , D. Ščíslák [-] - Z. Pecka [-] (46. M. Kokoška [-] ) , R. Hajšman [-] -

TJ Sokol Merklín B
D. Špirk [-] - J. Bláha [-] , D. Marek [-] , T. Bešta [-] , V. Hettler [-] (75. Z. Bešta [-] ) , D. Regner [-] , J. Toman [-] , V. Tichota [-] , J. Brejcha [-] , P. Štádler [-] , P. Kroupa [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šiška Pavel - STAVINOHA Stanislav (N), ANDERLE Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.