Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 14:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záhoří ve vyrovnaném duelu dovedlo uspět


Branky


59. M. Hnilička (vl.) , 66. F. Pelouch , 71. F. Pelouch , 83. M. Šlouf - 36. R. Gardaš , 42. J. Povolný , 51. J. Povolný
0

Již před zápase bylo jisté, že je před námi nevyzpytatelný duel dvou vyrovnaných týmů. Tomu odpovídal i průběh zápasu a celkové skóre rozhodla jediná branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedou

Od začátku zápasu se hrál vyrovnaný fotbal. Záluží hrálo důrazně, přesně a v útoku byli jeho hráči nebezpeční. Více než půl hodiny gól nepadnul, hosté trefili břevno a  také domácí Filip Pelouch trefil pěkným volejem jen břevno. Skóre zápasu otevřeli domácí v 36. minutě po rohovém kopu, ale bohužel pro ně ukázkovým vlastencem. Branka byla připsána hostujícímu Radkovi Gardašovi. Vzápětí mohli domácí vyrovnat, kdy po narážečce na levé straně nahrával Filip Pelouch před prázdnou bránu na Martina Šloufa, ale obránce hostí stačil ve skluzu vypíchnout míč na roh. Opět platilo nedáš dostaneš. Ve 42.minutě prošlo autové vhazování do našeho vápna a Jakub Povolný ve skluzu se štěstím propasíroval míč pod domácí gólmanem Markem Zekuciou. Hosté se tak v závěru první půle dostali do pohodlného náskoku 2:0. 

Neuvěřitelný obrat

Druhou půli chtěli domácí začít náporem, ale naši snahu přibrzdil v 51.minutě hostující Jakub Povolný, který uklidil míč do brány pěkným volejem po odvráceném rohovém kopu. Zdálo se, že o vítězi je rozhodnuto. Domácí se i s kapkou štěstí dovedli dostat zpět do zápasu. V 59. minutě si srazil ostrý centr Michala Gažiho obránce hostí do vlastní brány nepovedeným odkopem. Domácí přídali na aktivitě a hosté zastavovali jejich útoky jen za cenu faulů. Po faulu na domácího Michala Gažiho a trestném kopu Radka Jiránka, snížil na rozdíl branky domácí Filip Pelouch a v 71. minutě stejný hráč pohotově vyrovnal. V 83. minutě dokonal obrat domácí Martin Šlouf. Vítězství 4:3 si domácí po fantastickém obratu do konce zápasu pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Záhoří
Václav Kovář: Dvě třetiny zápasu se hrál vyrovnaný fotbal, kdy hosté byli efektivnější, ale pak odpadli a my jsme otočili ztracený zápas. Klobouk dolů před našimi hráči, že to za stavu 0:3 nevzdali.

TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník: Zápas probíhal velice pomateně. Vstřelili jsme v podstatě 3 náhodné branky a navíc domácí měli větší chuť vyhrát. Nešťastná vlastní branka nás velice srazila.



Sestavy


TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - J. Kodýdek [-] (54. M. Gaži [-] ) , R. Jiránek [-] , M. Šlouf [-] (84. V. Kovář [-] ) , J. Kovář [-] , F. Pelouch [-] , M. Brejcha [-] , K. Hora [-] (54. M. Zekucia [-] ) , A. Raška [-] , K. Presl [-] , J. Prokopius [-]

TJ Sokol Záluží
V. Schamberger [-] - L. Mlnařík [-] (77. T. Fryč [-] ) , J. Urbánek [-] , J. Šmidingr [-] (85. J. Kuneš [-] ) , J. Povolný [-] , R. Gardaš [-] , L. Pondělík [-] , Z. Vacek [-] , P. Zahradník [-] , M. Hnilička [-] , V. Zahoř [-]

ŽK: 64. J. Povolný , 77. V. Zahoř .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Velíšek Jiří - MAJORSZKÝ Jan (N), FEJT Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.