1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek vybojoval doma veledůležité tři body


Branky


0

V tabulce jedenáctý Strážek vybojoval důležité tři body, které ho posunuly o příčku vpřed.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Domácí nastoupili do zápasu s několika změnami v sestavě oproti minulému zápasu. Hlavní a příjemnou změnou byl v sestavě navrátilec a kapitán týmu Miloš Svoboda, který tak nastoupil znovu k mistrovskému utkání po více jak roční vynucené pauze kvůli zranění. Hosté z Radešínky přijeli v posilněné sestavě o dva až tři hráče z Áčka. I proto byli od začátku mírně aktivnější, snažili se kombinovat a dostávat do šancí, nicméně obrana domácích pracovala v celku spolehlivě a k žádné vyložené šanci Radešínku nepustili. Strážek postupem času začal hru vyrovnávat. Největší šanci prvního poločasu si ve 25. minutě vypracovali domácí, když Miloš Svoboda krásnou nahrávkou za obranu hostu vyslal Libora Šebka, který byl u míče o kousek dřív než-li brankář Petr, kterého následně i překonal, jenže na brankové čáře stihl míč odkopnout hostující obránce, který se stihl na poslední chvíli vrátit. Po zbytek času se poločas víceméně dohrával a do kabin se tak šlo za stavu - 0:0.  

Zdeněk Jaroš vstřelil jediný gól zápasu

Do druhého poločasu domácí hráči nastoupili velmi bojovně. Bylo na nich vidět, že chtějí doma urvat pro ně velmi důležité tři body. To se taky naplnilo v 66. minutě,  když po přihrávce Cimbálníka do pokutového území si míč zpracoval Zdeněk Jaroš, velmi rychle se jedním dotykem obtočil kolem bránícího hráče a krásnou střelou nedal Petrovi žádnou šanci. V tu chvílí vypukly velké ovace radosti jak na hřišti, tak i mezi domácími diváky. Strážek si zbytek utkání pohlídal, Radešínku nepustil ani k jedné střele ve druhém poločase, a tak po zápase mohli slavit důležitou výhru - 1:0 . 



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: Dnešní výhra je pro nás velmi důležitá. Celý tým bojoval , hlavně druhý poločas jsme soupeře nepustili dá se říct vůbec k ničemu, a proto tři body zůstaly spravedlivě doma .

FK TJ Radešínská Svratka B
Pavel Sáblík: V prvním poločase jsme měli dvě velké šance, ale jednou trefil Havlíček jen břevno. Ve druhém poločase jsme již nehráli tak dobře a soupeř nás po brejku potrestal rozhodující brankou zápasu.



Sestavy


TJ Strážek
L. Fiala [-] - J. Cimbálník [-] , M. Svoboda [-] (54. M. Christian [-] ) , Z. Jaroš [-] (83. J. Chocholáč [-] ) , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] (73. T. Christian [-] ) , L. Šebek [-] , S. Lahodný [-] (37. F. Lahodný [-] ) , J. Valík [-] , P. Kupský [-] , J. Melichar [-]

FK TJ Radešínská Svratka B
M. Petr [-] - T. Kříž [-] , J. Dostál [-] (81. T. Kilian [-] ) , O. Havlíček [-] (54. P. Sobotka [-] ) , P. Novotný [-] , A. Jinek [-] (78. P. Kříž [-] ) , J. Janů [-] (37. P. Stehlík [-] ) , M. Šacl [-] , P. Sáblík [-] , P. Jozifek [-] , P. Veselý [-]

ŽK: 82. Z. Jaroš - 62. P. Jozifek , 75. M. Šacl .
Hráči zápasu: Z. Jaroš - P. Veselý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - KŘÍŽ Daniel, CHRISTIÁN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.