Jívoví hrající poločas v deseti zdolalo Strážek


Branky


0

Šesté utkání v řadě výhra, 18 bodů, skóre 22:4 to je bilance Santusu Jívoví ve III. třídě. V této chvíli mají hráči Jívoví na postupovém místě, které je vstupenkou do Okresního přeboru šestibodový náskok na třetí Jimramov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jívoví mělo drtivý nástup

Na upraveném  trávníku, ale značně podmáčeném po předchozích deštích došlo k dalšímu domácímu zápasu jívovských Santusáků proti zachraňujícímu  Strážku. Domácí věděli,  že to nebude lehký zápas. Podařil se jim však dobrý vstup do utkání. Již  v 6. minutě otevřel skóre Roman Havlíček krásnou ranou přímo z centru a nedal tak brankáři žádnou šanci. V 15. minutě Standa Krejčí pohotově tečoval střelu na branku a Jívoví tak vedlo - 2:0. Hosté poprvé mohli zahrozit z přímého kopu, ale netrefili branku. V 32. minutě, kdy Mirek Koukola  krásnou střelou přidal třetí gól. Hostům se do poločasu pouze podařila trefit boční tyč.

Červená karta Macha nakonec neznamenala komplikace

Ve 48. minutě došlo ze strany domácích k chybě ve středu hřiště, kdy protiútok hostujících hráčů zastavil  faul Míry Macha. Po němž  následovala druhá žlutá karta pro Macha a tím červená. Přeskupená obrana odolávala jen deset minut  a Strážek  tak snížil  Tomášem Polákem na  3:1. Jenže Santus má Jindru Horkého, který  z následujícího protiútoku od postraní lajny, kdy se mu podařilo obejít pět hostujících hráčů, přidal tvrdou střelou čtvrtý gól. Pro domácí v deseti lidech to byl  hodně důležitý okamžik. Domácí udrželi v oslabení zbytek zápasu bez branky. Naopak po úniku Mirka Koukoli, dal pátý gól teprve šestnáctiletý Josef Požár velký talent Jívovského Santusu.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
František Uhlíř: V bojovném utkání jsme si výhru zasloužili. Strážek bojoval, ale to k bodům nestačí, je potřeba dávat góly. Snad se Strážek zachrání, určitě jsou v soutěži herně některé mužstva daleko horší. Naším mladíkům patří velký dík hlavně za druhou půli, kterou jsme hráli celou v deseti.

TJ Strážek
Cimbálník Josef, hráč Strážku: Musím naše kluky pochválit za bojovnost, rozhodně jsme to domácím nedali zadarmo, i když to výsledkově tak nevypadá , tak jsme měli pasáže , kde jsme domácí hráče místy hodně potrápili. Musíme si však říci , že Jívoví je fotbalově v naší soutěži úplně někde jinde, a proto jim přeji ať postoupí do Okresního přeboru .



Počet diváků: 115. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - KŘÍŽ Daniel, LÁZNIČKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.