4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hať doma nedala šanci Dolní Lhotě a vyhrála 4:0


Branky


0

Hať využila domácího prostředí a vyhrála 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Hatě

Již od prvních minut bylo více než jasné, který z týmů chce vyhrát více. Z domácích čišila chuť ještě zlepšit svou skvělou domácí bilanci. První gól padl již v 13.minutě, kdy se z hranice vápna prosadil Pavel Kašuba - 1:0. Po té se domácí dostávali do šance za šancí, ale ani Vojáček a ani Štverka nepřekonali hostujícího brankáře Tichého, který si na nedostatek práce nemohl stěžovat. Ve 38.minutě se míč dostal k Bortlíkovi, který ho naservíroval Vojáčkovi a ten zakončil k levé tyči Tichého brány - 2:0. Již o 5 minut později přidal další branku po skvělé samostanté akci domácí mladík Heglas a určil tak poločasové skóre v poměru 3:0.

Poklidný druhý poločas

V druhém poločase pokračovala převaha domácích, ale hrozili také hosté. Hostující kapitán několikrát vyzkoušel pozornost domácího brankáře Zháňala, ale ten byl ve všech případech pozorný. V 80.minutě se zpoza vápna krásně prosadil Chmelař - 4:0. Suma sumárum Hať vítězí nad Dolní Lhotou jednoznačně 4:0.



Sestavy


TJ Sokol Hať
O. Zháňal [-] - D. Štverka [-] (80. D. Fojtík [-] ) , P. Kašuba [-] , R. Chmelař [-] , A. Heglas [-] (72. M. Tesař [-] ) , O. Bortlík [-] , L. Vojáček [-] , J. Machalla [-] , T. Plaček [-] , V. Adamčík [-] (75. M. Kupka [-] ) , L. Cigan [-]

TJ Sokol Dolní Lhota
A. Tichý [-] - M. Balnar [-] (46. K. Hrubý [-] ) , D. Richter [-] (82. J. Zeman [-] ) , M. Souček [-] , S. Šimík [-] - P. Chadziandoniu [-] (46. L. Kubín [-] ) , R. Křižák [-] , J. Zeman [-] (46. T. Zdražila [-] ) , J. Dedek [-] (46. V. Bednárek [-] ) - M. Orlík [-] , M. Slíž [-] -

ŽK: 15. D. Štverka , 30. L. Vojáček , 58. L. Cigan - 76. M. Souček .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: MORAVEC Roman - ŠUMBERA Václav, ŠABACKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.