Loučka připravila výhrou na penalty Mirošov o druhé místo


Branky


0

Šlágr kola se hrál v neděli odpoledne na pěkně připraveném hřišti v Loučce. Zavítal zde Mirošov, který se v posledních zápasech potýká s poklesem formy. Domácí tým už měl před tímto zápasem zajištěný postup do III. třídy a proto se chtěl se svými fanoušky důstojně rozloučit a postup náležitě oslavit. Nakonec viděli diváci šest branek, po třech na každé straně a také výhru Loučky v penaltovém rozstřelu. Mirošovu tak zůstaly oči pro pláč, v tabulce skončil až na čtvrté pozici, když ho předstihly ještě Bohuslavice nad Vláří a také rezerva Nedašova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl lépe pro domácí

Před utkáním se nad Loučkou přehnala bouřka se silným deštěm. Trávník byl pěkné nakropený a bylo jasné, že každá střela po zemi bude hodně nebezpečná pro oba brankáře. Od začátku se hrál svižný fotbal a oba celky se snažily kombinačně prosadit do šance. První vážnější šance přišla v 8. minutě, kdy po nákopu Brázdy Svozil trefil hlavou břevno brány Mikulčíka. V 11. minutě se poprvé měnilo skóre a to zásluhou Andrýska, který střelou ze 16-ti metrů zamířil přesně k tyči - 1:0. O pět minut později bylo vyrovnáno. Hosté rozehráli standartní situaci na Rajznauera, který krásně přichystal míč Marku Obadalovi a ten střelou z 18-ti metrů klasickým angličanem od břevna vyrovnal na 1:1. Loučka se snažila opět jít do vedení, ale mušku měla vychýlenou. Ujala se až střela Hověžáka ve 30. minutě, kdy obrana hostů odvrátila míč před pokutové území a kapitán domácích nechytatelnou střelou k tyči z 20-ti metrů dal Loučce poločasové vedení 2:1. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo.

 

Hosté dokázali ve druhém dějství vyrovnat na 3:3

Do druhého poločasu Loučka nastoupila s cílem vedení navýšit a podařit se jí to mohlo ihned po rozehrávce, ale Januška z pěti metrů překopl prázdnou branku hostů. Loučka se dále snažila a v 55. minutě Svozil trefil tyč brány hostů. V 61. minutě se z nenápadné akce prosadili hosté. Po centru do velkého vápna Loučky vznikl menší závar, kterého dokonale využil Holba a střelou k tyči vyrovnal na 2:2. V 65. minutě se už domácí radovali z další branky, ale po rohovém kopu míč pouze skákal na brankové čáře a hosté ho uklidili do bezpečí. V 72. minutě utekl po pravém křídle Januška a nacentroval před bránu na střídajícího Maliňáka, který hlavou dal opět vedení Loučce - 3:2. V 78. minutě bylo opět vyrovnáno. Domácí Brázda váhal s odkopem, načeš toho hosté využili a Radek Pacík z blízka prokopl míč za bezmocného Janků - 3:3. V 85. minutě se prosmýkl po levé straně Andrýsek a střelou z 20-ti metrů orazítkoval břevno brány Mirošova. V 88. minutě kopal Brázda z úhlu trestný kop, ale jeho střela jen o vlásek minula vzdálenější tyč. Utkání tak dospělo k remíze a na řadu přišly penalty, ve kterých předvedl famózní výkon domácí brankář Janků a domácí tak brali bod navíc. Po utkání převzal domácí celek od zástupců OFS Zlín pohár pro vítěze IV.třídy skupiny C a začaly oslavy postupu do III.třídy.   VIDEO z postupových oslav si můžete prohlédnout zde - https://www.youtube.com/watch?v=goD-n5GgPmQ

 

V penaltové loterii vyhrála Loučka

V penaltové loterii vyhrála Loučka v poměru 3:1, hostující střelci zcela vybouchli... famózní výkon předvedl brankář Loučky Janků a domácí tak brali bod navíc.



Ohlasy k zápasu


SK Loučka
Tomáš Brázda, hráč: V zápase jsme měli hodně brankových příležitostí, ale využili jsme pouze tři. Hosté byli hodně produktivní a z minima využili maximum. Zápas pro diváka to byl pěkný a penalty na závěr byly vyvrcholením tohoto utkání. Sezóna se nám vyvedla na jedničku a zaslouženě jsme postoupili o třídu výše.

FC Start Mirošov
Paval Rajznauer, hráč: Vyrovnané utkání, ve kterém měli domácí více brankových příležitostí a asi zaslouženě na penalty zvítězili. Oproti posledním zápasům jsme se brankově prosadili a soupeř neměl do poslední minuty nic jisté. Pochválil bych našeho kapitána, který výborným výkonem řídil hru z pozice stopera. Soupeři gratulujeme k zaslouženému postupu. Od boje na zeleném pažitu teď přejdeme k zákulisnímu boji a věřím, že se v příští sezoně ještě uvidíme.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOLÁŘ Stanislav - ŠIMÁK Vladislav (N), LYSÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.